.

.

Junkin 200 Бр. Пръстени за Пъпа, Пиърсинг, многопакетные пръстени за пъпа, Бананови Мряна, Цветни Пръстени За Пъпа, Пъпна Барабани, Акрилни Мъниста, Железни Халки За Коре?

Junkin 200 Бр. Пръстени за Пъпа, Пиърсинг, многопакетные пръстени за пъпа, Бананови Мряна, Цветни Пръстени За Пъпа, Пъпна Барабани,

BGN 2.33
Продукти

Шаровое затварянеНадежден и успокояващ материал : нашите пръстени за бельо са изработени от качествен акрил, който е лек и мек, той ще ви гарантира комфорт при носенето и ще служат за дълъг период от време.Правилният размер : горна топчета пръстени за пъпа "бананови оръжие" е с размер прибл. диаметър 5 мм / 0,2 инча, диаметър на долната топка прибл. 8 мм / 0,31 инча, дебелината на рамената прибл. 14 калибър / 1,6 мм, дължина на пръта, прибл. 10 мм / 0,39 инча, подходящ размер за повечето хора, лесно се побира и се отстранява. Подходящи за много случаи : тези акрилни пръстени за пъпа може да ви направи по-ослепително и чаровен в тълпата; Те са идеални за бикини, бански костюми и летни тениски с къс ръкав; Можете също да споделяте тези красиви декорации с пирсингом със своите сестри и приятели.Персонализирана украса : различни пръстени за корема с одноцветным или смесен модел, пълна цветова гама по ваш избор, можете да променяте различни стилове и цветове в съответствие с вашите интереси или хоби, подходящи за мъже и жени с различни дрехи, те ще добавят цвят на тялото, което показва вашата индивидуалност и вкус.Количество в опаковка : В комплекта са включени 200 пръстени за пъпа на различните стилове; броя Им и стилове достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в носенето, те също могат да ви дават като подаръци за партита, абитуриентски, рожденни дни, Коледа, сватби и е Ден на св. Валентин, че е добър избор за приятелите, близки и други лица Функции : Атрактивен дизайн : Нашите бижута за пиърсинг с пръстени за корема комбинирани с елегантност и блясък, създаване на модерен външен вид, лесно се комбинират с вашите различни стилове на облекло, създаване на сладко и блестящ външен вид.Можете да се обърнете към снимките за повече информация за стила, и ще бъде още по-прекрасни и привлекателни с нашите пръстени за пъпа.Нови безплатни подаръци : Пръстени за пиърсинг на пъпа - това е новият избор на подаръци за вашите роднини и приятели за рожден ден, годишнини и други важни събития.Топло забележка : Когато орнаменти не са носени, моля, избягвайте силния сблъсък и поставете украса в кутия с осушителем.Технически характеристики : Материал : качествен акрил Цвят : случаен цвят, Количество : 200 броя Помещение включва : 200 х халки за пъпа Бележки : Моля се допуска малки грешки в размери, поради ръчно измерване.

R

Продукти в категория