.

.

Didiseaon 12 бр. Силиконови Гривни за Деца, Гривна за Двойки, Спортна Лента на Китката, Гривна, Аксесоари за Деня на Св. Патрик, с Гривна на Деня на Св. Патрик, Фестивални По?

Didiseaon 12 бр. Силиконови Гривни за Деца, Гривна за Двойки, Спортна Лента на Китката, Гривна, Аксесоари за Деня на Св.

BGN 4.79
Продукти

Гривна за ирландската партита : вие също можете да се облечете го, за да направи няколко запомнящи се снимкиСувенири, за парти в чест на Деня на Св. Патрик : ?Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, смятаме ги за вас възможно най-скоро, това е нашата цел.Зелена гривна : дизайн и безупречно качество на изработка осигуряват популярността му.Гривна Лъки Leaf : Гривна на Ден Патрик, Wristlets, Вечерни украса за ръце, Ирландски фестивал, Подаръци, вечерни Аксесоари за мъже и жени.Декорации за Деня на Патрик : Украсете този си на ирландски парти в чест на Деня на Патрик.Гривна за ирландската партита : вие също можете да се облечете го, за да направи няколко запомнящи се снимки.Сувенири, за парти в чест на Деня на Св. Патрик : ?Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, смятаме ги за вас възможно най-скоро, това е нашата цел.Зелена гривна : дизайн и безупречно качество на изработка осигуряват популярността му.Гривна Лъки Leaf : Гривна на Ден Патрик, Wristlets, Вечерни украса за ръце, Ирландски фестивал, Подаръци, вечерни Аксесоари за мъже и жени.Декорации за Деня на Патрик : Украсете този си на ирландски парти в чест на Деня на Патрик.Списък на пакетите в 12 x Гривна на Ден Патрик Характеристики - Размер : Около 20,2x1,2x0,2 см Гривна за двойки. - Материал : Силикон костюм на деня на Св. - Цвят : Както е показано на Патрик маншет. - за трайни и трайни използване на гривна st patricks. - Добър подарък на вашите приятели, на тях това много ще се хареса гривна с трилистником. - Креативен дизайн и безупречно качество на изработка осигуряват популярността му като украса за партита. - Вие също можете да се облечете го, за да направи няколко запомнящи се снимки гривната. - Украсете себе си на партито в чест на Деня на Патрик този въпрос, вие ще станете още по-уникален гривната в чест на Деня на Патрик.Информация за товарахшамрок Гривна Добър подарък на вашите приятели, той им много се радвате.гривна за парти в чест на Деня на Патрик?Искате да бъдете по-уникални и атрактивни на партито St.shamrock wristbands в чест на Деня на Патрик?Ако е така, това е нашият продукт-вашият най-добър избор.

R

Продукти в категория