.

.

Закопчалка за резервна гума на ремаркето Tnyeobae - Стомана с прахово покритие, Черен Скоба за закрепване на резервна гума на ремаркето на лодката или на микробуса, под?

Закопчалка за резервна гума на ремаркето Tnyeobae - Стомана с прахово покритие, Черен Скоба за закрепване на резервна гума на ремаркето

BGN 21.93
Продукти

1 【Здрав и издръжлив】- Този титуляр за резервни гуми е оборудван с приповдигнато ъгъл на стена, което повдига колелото нагоре за увеличаване на пътя на изхода. 【Регулируема】- Подходящи за са свързани с тръстики ремарке на височина и до 6 см и ширина 4 см.Максимално натоварване до 120 кг. 【Лесна инсталация】- Конструкция с прикрепен с болтове, без рязане или пробиване, което влиза в комплекта обзавеждане улеснява използването на подпори с резервна гума.【Качествен материал】- Поцинкована скоба за резервни гуми и крепежное оборудване, устойчиви на корозия и ръжда. 【Универсална засаждане】-Съвместим с 4 первази X 4 инча, 5 X первази 4.5", и фигура дупки с диаметър 6 издатини Х 5.Закопчалка за резервна гума на ремаркето.Закопчалка за резервна гума на ремаркето.Стойка за резервни гуми ремарке Tnyeobae е приподнятую конструкция на закрепване на под ъгъл, която повдига колелото нагоре за увеличаване на пътя на изхода.Конструкция на закрепване на резервна гума сглобена, без рязане или пробиване, както и предоставените обзавеждане опрости използването на подпори с резервна гума.Стойка за резервни гуми Tnyeobae, съвместими с 4 первази X 4", 5 X первази 4.5", и модел за отвори с диаметър 6 издатини X 5,5 "/6,0".

R

Продукти в категория