.

.

PIFUDE Дядо Коледа Декоративен Двор Градина Вечер Дядо Коледа Надувное Декорация на Дома, На Открито Шейна с Лосем с led подсветка (Цвят: флуоресцентно жълто)

PIFUDE Дядо Коледа Декоративен Двор Градина Вечер Дядо Коледа Надувное Декорация на Дома, На Открито Шейна с Лосем с led подсветка

BGN 1.67
Продукти

【Выделяйтесь през нощта】 Вградени ярки led светлини ще направят улично коледна украса по-привлекателна за съседите сиОсветите вашия двор, моля свържи се впечатлите гостите си!. 【Превъзходно качество на】 Това надувное коледна украса за двора, изработени от 190 т утолщенного полиестерни влакна, който е издръжлив и може отлично да стоят по всяко време на годината. 【Лесна инсталация】 Просто расстегните цип в долната част в на дядо коледа и от Северен елен.След като свържете адаптера на този сладък коледен надуваем балон пълни с въздух и мигновено оживяват!. 【ПОДДЪРЖА В добро състояние】 Улично украса на шейната на дядо коледа, оборудвано с 6 върлините за заземяване и 2 въжета, сигурно ще остане на мястото и да не отлети в ветровити дни. 【Следпродажбено обслужване】 нашата фирма ви гарантира качество на продуктите, осигуряване на скорост, ако имате някакви съмнения, можете да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-искрено обслужване. 【Выделяйтесь през нощта】 Вградени ярки led светлини ще направят улично коледна украса по-привлекателна за съседите си.Осветите вашия двор, моля свържи се впечатлите гостите си!. 【Превъзходно качество на】 Това надувное коледна украса за двора, изработени от 190 т утолщенного полиестерни влакна, който е издръжлив и може отлично да стоят по всяко време на годината. 【Лесна инсталация】 Просто расстегните цип в долната част в на дядо коледа и от Северен елен.След като свържете адаптера на този сладък коледен надуваем балон пълни с въздух и мигновено оживяват!. 【ПОДДЪРЖА В добро състояние】 Улично украса на шейната на дядо коледа, оборудвано с 6 върлините за заземяване и 2 въжета, сигурно ще остане на мястото и да не отлети в ветровити дни. 【Следпродажбено обслужване】 нашата фирма ви гарантира качество на продуктите, осигуряване на скорост, ако имате някакви съмнения, можете да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-искрено обслужване.Марка : Pifudматериал : 200 Т водоустойчив полиестер тканьтип : надуваема надуваема подходящ за празници : Коледа, партита Рисунки : Коледен снежен човек, Дядо Коледа, коледни оленьи шейна, коледен човечето човече Стил : сладък, поп, коледа, велик размерпосле продажба : Вие ще получите изящна модел на Дядо Коледа, ако полученият продукт е повреден, моля, не се притеснявайте, ние предлагаме гаранция за качество и ще се погрижат за вас с най-искрени отношението Забележка : 1 cm = 0,39 инча Височина : 1,8 м.

R

Продукти в категория