.

.

Hatteker Самобръсначка за Мъже, Тример за Мъже, Безжична Акумулаторна Брада, Косми в Носа, Тример за Лице, на Ротационната Самобръсначка USB, Фризьор, Водоустойчив, Влажн?

Hatteker Самобръсначка за Мъже, Тример за Мъже, Безжична Акумулаторна Брада, Косми в Носа, Тример за Лице, на Ротационната Самобръсначка

BGN 1.00
Продукти

Многофункционален комплект самобръсначки - нашият комплект за електрически самобръсначки 4 в 1 Включва електрическа самобръсначка, четка за почистване на лицето, машинка за оформяне на брада, машинка за подстригване, за нос.Нашата електрическа ротационната самобръсначка ви гарантира комфортен и задълбочено бръснене всеки път. ВЛАЖНА И суха и напълно водоустойчив - камерата е водоустойчива и дава възможност за използване электробритву както на мокра, така и суха, дори в банята.Той лесно се адаптира към пяната за бръснене или geel-лю за по-добро и прецизно бръснене.БЪРЗО презареждане чрез USB-време на бръснене е около 60 минути (около 20 бръсначи) само за 1,5 часа за зареждане.Висока продуктивност може да бъде постигната навсякъде.Издръжлив на батерията е идеален за пътуване.АКТУАЛИЗИРАН led ДИСПЛЕЙ - Индикатор за зареждане /капацитета на батерията / Индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията / Индикатор за почистване / Индикатор за заключване при носене. Гаранция 1 година на машинки за стригане HATTEKER - просто се свържете с нас, ако не сте доволни, и от нашата услуга за поддръжка на клиенти ще се свърже с вас и ще реши проблема.Модел : RSCX-9608. Време за зареждане на батериите : 90 минути.Продължителност : 60 минути.

R

Продукти в категория