.

.

Коледни Чорапи за Кучета, 24 Инча, Електрически Автоматично Чорап с музика на Дядо Коледа 3D Червен Персонализирани Голям Декор, Украса на коледната Елха, Подарък за ?

Коледни Чорапи за Кучета, 24 Инча, Електрически Автоматично Чорап с музика на Дядо Коледа 3D Червен Персонализирани Голям Декор, Украса

BGN 11.75
Продукти

? 【Персонализирани отглеждане】 За разлика от традиционните коледни чорапи, на този рождественском дюшека е сладко малко кученцеПри включване на ключа, уши кученце, ще се движи нагоре и надолу в ритъма на песента на дядо коледа, докато камбанка и ще издава dinged звук. ✨ 【Индукционный преминете】 Този коледен отглеждане оборудван с докосване на ключа.Когато използвате коледни чорапи, като украса на места като камини, коледни елхи, стени и т., Просто включване на батерията, и той ще се включи автоматично, когато усетят, че някой се приближава. ? 【- Добри коледна украса】Когато дойде Коледа, можете да използвате този Отглеждане за декорация на камини, коледни елхи, стени, врати, легла и т. Също така е идеално за семейни събирания, училища, клубове, ресторанти.Напълнете пространството празнична атмосфера и дайте радост на семейството си и на приятелите си!. ? 【Идеален подарък】 Коледни чорапи, имат по-голям капацитет, която може да се използва за съхраняване на бонбони, подаръци и т. Сложете бонбони и подаръци, докато детето ви спи.Те ще се радвам да ги видя, когато тези, които ще се събудят. ? 【Качествено обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си и да ви предоставим услуга от най-високо качество. ? 【Персонализирани отглеждане】 За разлика от традиционните коледни чорапи, на този рождественском дюшека е сладко малко кученце.При включване на ключа, уши кученце, ще се движи нагоре и надолу в ритъма на песента на дядо коледа, докато камбанка и ще издава dinged звук. ✨ 【Индукционный преминете】 Този коледен отглеждане оборудван с докосване на ключа.Когато използвате коледни чорапи, като украса на места като камини, коледни елхи, стени и т., Просто включване на батерията, и той ще се включи автоматично, когато усетят, че някой се приближава. ? 【- Добри коледна украса】Когато дойде Коледа, можете да използвате този Отглеждане за декорация на камини, коледни елхи, стени, врати, легла и т. Също така е идеално за семейни събирания, училища, клубове, ресторанти.Напълнете пространството празнична атмосфера и дайте радост на семейството си и на приятелите си!.

R

Продукти в категория