.

.

Nixinioo за iPhone Samsung Galaxy S21 Калъф Сладък 6D Покритие Астронавт Скрита Поставка Калъф с Поставка и Фолио За Обектива Защитен Мек Калъф от TPU Сгъваем Скоба Стерео Калъф за А?

Nixinioo за iPhone Samsung Galaxy S21 Калъф Сладък 6D Покритие Астронавт Скрита Поставка Калъф с Поставка и Фолио За Обектива

BGN 0.67
Продукти

【Модерен дизайн】: Специално за Samsung Galaxy S21 Калъф-поставка за астронавти, уникален дизайн Astronaut 6 D Spaceman показва вашата индивидуалност и е идеално за всеки повод. 【Скрит Защитен калъф】: Поставка за телефон Astronaut, Электрифицированный Скрит Защитен калъф със скрита стойка, много практичен. 【Идеална за засаждане】: Точен приятелка позволява максимално да се разшири функционалността на вашия телефон, като осигурява достъп до всички бутони и портове чрез чанта за носене. 【Удобно】: Благодарение на стойка е удобно да гледате телевизия у дома или в офиса, което е много удобно. 【Качествено обслужване】: ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас навреме, и Nixinioo ще ви даде задоволителен отговор за първи път. 【Модерен дизайн】: Специално за Samsung Galaxy S21. Калъф-поставка за астронавти, уникален дизайн Astronaut 6 D Spaceman показва вашата индивидуалност и е идеално за всеки повод. 【Скрит Защитен калъф】: Поставка за телефон Astronaut, Электрифицированный Скрит Защитен калъф със скрита стойка, много практичен. 【Идеална за засаждане】: Точен приятелка позволява максимално да се разшири функционалността на вашия телефон, като осигурява достъп до всички бутони и портове чрез чанта за носене. 【Удобно】: Благодарение на стойка е удобно да гледате телевизия у дома или в офиса, което е много удобно. 【Качествено обслужване】: ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас навреме, и Nixinioo ще ви даде задоволителен отговор за първи път.Висококачествена скрита сгъваема поставка с суперпрочным лепило позволява ви повече да не се притеснявате за това, че поставка за астронавти лесно да падне от ръката си.Освободете ръцете си и прекарайте Face Time със своите приятели или да гледате любимите си предаване, свободно превключване между портретна и пейзажна ориентация.Седалките са изработени от мек материал TPU и са лесни за инсталиране или демонтирането.Подсилени ъгли със златно покритие и по-високи рамки на екрана на камерата осигуряват защита от падане, драскотини и ежедневно износване.Превъзходно обслужване : Nixinioo ви предлага приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

R

Продукти в категория