.

.

Закачалка за кърпи WODMB, закачалка за хавлии, окачени куки за баня, Подвижни Стъпала, Аксесоари за баня, Полк, Аксесоари за баня (Цвят: както е показано, размер: един ра?

Закачалка за кърпи WODMB, закачалка за хавлии, окачени куки за баня, Подвижни Стъпала, Аксесоари за баня, Полк, Аксесоари за баня (Цвят: както

BGN 55.65
Продукти

Завийте лира на 180 ° по своемуМодерен дизайн ще бъде основната черта на вашата баня, едновременно практична и стилна.Той е изработен от космическа алуминиева материал, устойчив и подходящ за влажна среда баня.Висока производителност и дълъг експлоатационен живот.Сфера на приложение : санитарен възел, кухня, офис, хотел, балкон и т. Включвайте лира на 180 ° по своему Модерен дизайн ще бъде основната черта на вашата баня, практична и стилна. Произведен е от алуминиев материал space, е трайна и е подходящ за влажна среда баня.Висока производителност и дълъг срок на експлоатация в Обхвата на : баня, кухня, офис, хотел, балкон и т. Материал : алуминиева сплав, Покритие на повърхността : лачена Тип полотенцесушителя : произведено Стил полотенцесушителя за баня : Кратка дължина : 30 см Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Количество : 1 бр. хавлиени Кърпи и дрехи са чисти и сухи, за защита на здравето на цялото семейство.

R

Продукти в категория