.

.

Glarks 41 бр. Комплект ленти за сгъване на пердета, състоящ се от бяла лента за сгъване на 5,5 м 6 ярда с 30 бр. куки за сгъване на пердета от неръждаема стомана с 4 шипа и 20 бр.

Glarks 41 бр. Комплект ленти за сгъване на пердета, състоящ се от бяла лента за сгъване на 5,5 м 6 ярда с 30 бр. куки за сгъване на пердета

BGN 2.33
Продукти

♛ 【Предпоставка включва】 : Вие ще получите бяла лента за сгъване на пердета с дължина 5,5 м и 6 ярда, куки за сгъване на пердета от неръждаема стомана с 4 шипа, 20 парчета и пръстени куки за пердета, за да се улесни производството на пердета с гънки със собствените си ръце ♛【Изискано бижу】 : Лента за сгъване на пердета, куки за гънки и халки за завеси, необходими за извършване на плиссированных щори.Класически плисе щори, никога няма да излязат от мода.Елегантни плисе щори с ръцете си може да даде своя дом по-изискан външен вид, те са лесни и удобни за експлоатация, може да повиши вашата стая стъпало по-горе, без никакви разходи. ♛【Здрав материал】 : Нашата складчатая лента за щори са изработени от висококачествени памучни и полиестерни влакна, които са трайни и устойчиви към образуването на бръчки.Материалът е водоустойчив, устойчив на uv радиация и може многократно да избледнее.Тази лента за pleating завеси помага да се предостави ясна форма на горната част на завесите, както и осигурява подкрепа за гънки, пръстени и са свързани с тръстики.Куки за пердета, изработени от висококачествена неръждаема стомана, която не е толкова лесно ръждясва. ♛【Лесна употреба】 : На първо място, проверете дали дължината на завесите и лентата; на второ място, с помощта на шевна машина пришейте лента за гънки до вырезу завеси; на трето място, поставете куката с 4 шипа в лентата за гънки; и накрая, можете да инсталирате гънки за пердета, така, както ви харесва. ♛【Прилагането на】 : Те са идеални за pleating на много въпроси домашен интериор, включително завеси, навеси и други видове обработка на прозорци и т. Комплект ленти за сгъване на пердета, състоящ бяла складчатую лента с дължина 5,5 m 6 ярда, 20 бр. куки за сгъване на пердета с 4 шипа от неръждаема стомана, 20 бр. халки за куки за пердета, щори "Направи си сам" ♛【Спецификация】 : ➤ Вид на стоката : лента за сгъване на пердета, куки за сгъване на пердета, пръстени, за да куки за пердета ➤ Материал : лентата за сгъване на пердета : памучни и полиестерни влакна, куки за сгъване на пердета, пръстени, за да куки за пердета : неръждаема стомана ➤ Цвят : лента за сгъване на пердета : бяла плисе щори куки, халки за пердета : сребрист ➤ Размер : 5.

R

Продукти в категория