.

.

Cabilock Лъжица От Неръждаема Стомана, 2 бр. Лъжици за Разбъркване От Неръждаема Стомана, Бъркалки за Коктейли, Лъжица за Смесване на Напитки, Пръчици за Разбъркване на ?

Cabilock Лъжица От Неръждаема Стомана, 2 бр. Лъжици за Разбъркване От Неръждаема Стомана, Бъркалки за Коктейли, Лъжица за Смесване

BGN 2.67
Продукти

- Тънък размер, подходящ за почти всякакъв размер чашки, добра дължина за по-дълбоко капацитет, по-висока кана, графинов, чаши за вино и коктейлиМогат да се мият в съдомиялна машина. - Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Полиран и гладка повърхност му придава елегантен външен вид. - Основна лъжица за разбъркване у дома или в бара, идеална за разбъркване на напитки, млечни шейкове, сокове, коктейли, кафе. - Елегантна и лесна, надминава всички тежки лъжици на пазара, модерен дизайн, тънка обтекаемая дръжка, лесно да се комбинира със съществуващите прибори за хранене. - Свържете се с нас по всяко време, да получите възстановяване или замяна, ако имате някакви проблеми или закупуване на опит. - Тънък размер, подходящ за почти всякакъв размер чашки, добра дължина за по-дълбоко капацитет, по-висока кана, графинов, чаши за вино и коктейли.Могат да се мият в съдомиялна машина. - Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Полиран и гладка повърхност му придава елегантен външен вид. - Основна лъжица за разбъркване у дома или в бара, идеална за разбъркване на напитки, млечни шейкове, сокове, коктейли, кафе. - Елегантна и лесна, надминава всички тежки лъжици на пазара, модерен дизайн, тънка обтекаемая дръжка, лесно да се комбинира със съществуващите прибори за хранене. - Свържете се с нас по всяко време, да получите възстановяване или замяна, ако имате някакви проблеми или закупуване на опит.Описание Нашата лъжица за смесване е подходяща за бар, кафене, магазин чай с мляко, ресторанти, дома, партита и т., Универсална кухненска посуда е подходяща за почти всякакъв размер чаши.Характеристики Материал : неръждаема стомана - Размер : 9, 43x1, 18x0, 2 инча / 24x3x0, 5 см - Тънък размер, подходящ за почти всякакъв размер чашки, добра дължина за дълбоко контейнер, по-високи стомна, графинов, чаши за вино и коктейли.Могат да се мият в съдомиялна машина.- Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Полиран и гладка повърхност му придава елегантен външен вид. - Основна лъжица за разбъркване у дома или в бара, идеална за разбъркване на напитки, млечни шейкове, сокове, коктейли, кафе и чай.

R

Продукти в категория