.

.

joybest 3x3 Инчови Прозрачни Затваряне на Полипропиленови опаковки, 1000 броя Пластмасови Самоуплотняющиеся Найлонови Торбички, Малки Пакетчета за Бижута, Бисквити, Вин?

joybest 3x3 Инчови Прозрачни Затваряне на Полипропиленови опаковки, 1000 броя Пластмасови Самоуплотняющиеся Найлонови Торбички,

BGN 0.33
Продукти

【Отлична стойност】-3,14 mils дебелина на двуслойни торби за виолончело най-високо качество, самозалепващи сеПродава се в опаковка по 1000 броя. Закупете в изобилие по-дебели и здрави найлонови торбички, за да се осигури отлична подкрепа на бизнеса. 【Размера на продукта】 - Найлонови пакети 3 x 3 инча (не включва лепило клапан), са идеални за закуски, бисквити, винтове за дърво, сувенири; Също така е отличен за художествени занаяти и бижута. 【Безопасен МАТЕРИАЛ】 - Тези прозрачни найлонови опаковки са изработени от полипропилен, които нямат мирис, действително нетоксичен и екологичен материал. 【ЗАЩИТАВА 】 - Кристално чиста и закрывающаяся самозалепващи оборудване запечатване лента, която предпазва съдържанието от прах, насекоми, влага, мухъл и т. 【ЛЕСНО да се отстранява и запечатывается】 - Всеки плик найлонова торбичка съдържа самозалепваща уплотнительную ивица, просто махнете отметката, за да роди лепило, и найлонова торбичка за виолончело автоматично запечатается за секунди.Тези прозрачни пластмасови торбички са добре затворени, им е трудно да се прекъсне, те са устойчиви на вода и пыленепроницаемые, подходящ за дневна опаковки.Той също така е чудесно за съхранение и подреждане на малки предмети във всяка стая на вашия дом, за да поддържа реда, което прави живота ви по-лесно и по-удобно!. -Изработен от качествен полиетилен, действително нетоксичен и надежден материал. -Пакети за виолончело предпазват съдържанието от прах и влага.Задължително плътно затваряйте клеящуюся капака, за да се предотврати изпускащ и гарантира свежест. -Самозалепващи, херметически затворени за многократно за съхранение на продукти, подходящи за вашия малък бизнес. -Отлично подходящ за партита, шоколадови бонбони, бисквити и предложения, също така е чудесно за съхранение, опаковки.

R

Продукти в категория