.

.

Стенни полк QUUL - Дървени Стенни полици за дисплея в Хола, Вана, Телевизор, Стенни Прегради, Рафтове за Съхранение, полици за цветя (Цвят: Стил 1)

Стенни полк QUUL - Дървени Стенни полици за дисплея в Хола, Вана, Телевизор, Стенни Прегради, Рафтове за Съхранение, полици за

BGN 1.67
Продукти

★ Материал : дърво ★ Размер на : 90 * 20 * 21.5 виж ★ Избраните материали, здрава, прозрачна текстура и по-добра текстура. ★ Тя е покрита с екологично чисти растителни масла и има гладка повърхност, която не се покрива от дървесни влакна.Това е много красиво. ★ Тази полк ще ви помогне да съхранявате вашите неща, и да се поддържа чистота в дома си. ★ Материал : дърво. ★ Размер на : 90 * 20 * 21.5 виж ★ Избраните материали, здрава, прозрачна текстура и по-добра текстура. ★ Тя е покрита с екологично чисти растителни масла и има гладка повърхност, която не се покрива от дървесни влакна.Това е много красиво. ★ Тази полк ще ви помогне да съхранявате вашите неща, и да се поддържа чистота в дома си.Категория на продукта : Рафтове, Стелажи за Храненияматериал : дърво.Размер : 90 * 20 * 21.5 виж на Отбраните материали, здрава, прозрачна текстура и по-добра текстура.Подходящ за : кухня, къщи, баня - многопластови стелажи с голямо пространство за съхранение, който можете да поставите навсякъде, където искате.Украсете стените с книги и красиви декорации, както и създаване на добра изложбените стената.Лесен за инсталиране, можете да прикрутить го там, където ви харесва.Забележка : Този продукт включва рафтове.Други стоки не са в търговската зала.Желязна плоча, екологично чист, не съдържа формалдехид, с добра водонепроницаемостью и добри носещи свойства.

R

Продукти в категория