.

.

24 Бр. Декорация за Коледни Топки, Коледни Украси, Коледни Топки за занаятчийски продукти, Празнични Куки за Сватбени партита, 1,18 инча (сребрист)

24 Бр. Декорация за Коледни Топки, Коледни Украси, Коледни Топки за занаятчийски продукти, Празнични Куки за Сватбени партита, 1,18 инча (сребрист)

BGN 2.00
Продукти

?【Предпоставка включва】 всяка кутия се предлага в три стила : лъскава, мат, мат, може да се мотае коледна елха, подходящ за различни украси стаята, външни украси, много оригинална и красива ?【Размери на продукта】 размер на всяка крушка е около 1,18 инча (30 мм), което е с подходящ размер за занаятчийски продукти; Тези топки са средни и са отлични за коледно всеки нормален размер; Украсена коледна елха, вашата коледна елха ще изглежда по-различно. ?【РАЗБОРНЫЙ кука】 Всеки украса за коледната топка е снабдено разборным на една кука завързана с въже, така че да можете лесно да го закача.Идеален за дърво, за всеки нормален размер.Коледни топки имат малко тегло и не ще утяжелять клони елхи.Създаване на прост, но хармоничен завършек на вашата коледна дървото и стаята. ?【Качествен материал】 тези топки за украса на коледната елха, изработени от по-дебел и качествена пластмаса, която осигурява отлична производителност в сравнение с традиционните изделия от стъкло. ?【Идеална за засаждане】 е Идеално за декорация на хотели, ресторанти, партита, сватба, офис сгради и др Коледна витрина с ландшафтен дизайнер ще се превърне в чудесно допълнение към вашия рождественскому и празничната декор. ?【Предпоставка включва】 всяка кутия се предлага в три стила : лъскава, мат, мат, може да се мотае коледна елха, подходящ за различни украси стаята, външни украси, много оригинална и красива. ?【Размери на продукта】 размер на всяка крушка е около 1,18 инча (30 мм), което е с подходящ размер за занаятчийски продукти; Тези топки са средни и са отлични за коледно всеки нормален размер; Украсена коледна елха, вашата коледна елха ще изглежда по-различно. ?【РАЗБОРНЫЙ кука】 Всеки украса за коледната топка е снабдено разборным на една кука завързана с въже, така че да можете лесно да го закача.Идеален за дърво, за всеки нормален размер.Коледни топки имат малко тегло и не ще утяжелять клони елхи.Създаване на прост, но хармоничен завършек на вашата коледна дървото и стаята. ?【Качествен материал】 тези топки за украса на коледната елха, изработени от по-дебел и качествена пластмаса, която осигурява отлична производителност в сравнение с традиционните изделия от стъкло. ?【Идеална за засаждане】 е Идеално за декорация на хотели, ресторанти, партита, сватба, офис сгради и др Коледна витрина с ландшафтен дизайнер ще се превърне в чудесно допълнение към вашия рождественскому и празничната декор.

R

Продукти в категория