.

.

Sluffs Художествена Чанта За Портфейла на Treochtfun, Калъф За художествено Портфолио, Папка, За да Портфолио за ArtworkA2 Дъска За рисуване, Чанта За Съхранение на Файлове, Кал?

Sluffs Художествена Чанта За Портфейла на Treochtfun, Калъф За художествено Портфолио, Папка, За да Портфолио за ArtworkA2

BGN 8.04
Продукти

【Универсално съхранение】 : Чанта за съхранение на файлове за рисуване A2 идеални за съхранение и транспортиране на вашите произведения, документи и други важни обектиКаишка удобен за използване, може да се използва като дамска чанта или чанта на едно рамо, той отговаря на вашите различни нужди. Прост дизайн и ниско тегло, лесен за пренасяне и почистване. 【Издръжлив дизайн】 : Дъска за рисуване формат А2, чанта за съхранение на файлове, калъф за носене документи, изработени от висококачествени материали, този калъф е проектирана за по-дълъг живот и могат да издържат на интензивна употреба, висококачествен оксфордския платно, здрав и издръжлив на употреба. 【Удобна переноска】 : Дъска за рисуване, чанта за съхранение на файлове, калъф за документи с регулируем пагон и удобна дръжка ви позволяват лесно да носите тази торба, където нито ви нужни. 【Няколко служби】 : Чанта за съхранение на файлове, калъф за носене документи с множество джобове и отделения лесно можете да подредите своите вещи и да ги запази живи и здрави.С цип за предотвратяване на загуба на съдържанието. 【Стилно и професионално】 : Тази изящна и стилна чанта за съхранение са подходящи за художници, архитекти, студенти и професионалисти, които се нуждаят от надежден и професионален начин за транспортиране на техните произведения. 【Универсално съхранение】 : Чанта за съхранение на файлове за рисуване A2 идеални за съхранение и транспортиране на вашите произведения, документи и други важни обекти.Каишка удобен за използване, може да се използва като дамска чанта или чанта на едно рамо, той отговаря на вашите различни нужди. Прост дизайн и ниско тегло, лесен за пренасяне и почистване. 【Издръжлив дизайн】 : Дъска за рисуване формат А2, чанта за съхранение на файлове, калъф за носене документи, изработени от висококачествени материали, този калъф е проектирана за по-дълъг живот и могат да издържат на интензивна употреба, висококачествен оксфордския платно, здрав и издръжлив на употреба. 【Удобна переноска】 : Дъска за рисуване, чанта за съхранение на файлове, калъф за документи с регулируем пагон и удобна дръжка ви позволяват лесно да носите тази торба, където нито ви нужни. 【Няколко служби】 : Чанта за съхранение на файлове, калъф за носене документи с множество джобове и отделения лесно можете да подредите своите вещи и да ги запази живи и здрави.

R

Продукти в категория