.

.

Делото ядки централната конзола, 10247710, Съвместима с c5 Corvette 1997-2004, за Довършителни работи на централната конзола (2 опаковки)

Делото ядки централната конзола, 10247710, Съвместима с c5 Corvette 1997-2004, за Довършителни работи на централната конзола

BGN 3.33
Продукти

[Адаптирана модел] Подходящ за централната конзола GM C5 Corvette, ние се възстанови на изтеглената с производство на облицовки на централната конзола, този продукт е отличен заместител за вашия автомобил, поддържайки вашата централната конзола е в добро състояние [Неща] Производителността на гайки на капака на централната конзола производство на abs-пластмаса, гладка повърхност, тя може да запази първоначалния си външен вид за дълго време. [Лекота на инсталиране на] Този предмет е здрав, лесен монтаж и поддръжка, трябва само да махнете старата фиксирующую корк, натиснете фиксирующую корк whautole и ремонт на завършен!. [Гаранция] Whautele - това е запазената марка на резервни части за модификация на автомобили, специализиран в изделия от каучук и силикон детайли, съвместими с GM C5 Corvette, Подробности са безупречни, 100% проверка, преди да изпратите фабрика!. [Обслужване на клиенти] : Можете да получите 24-месечно поддръжка, безпроблемно връщане политиката за връщане на парите, купи с увереност!Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. [Адаптирана модел] Подходящ за централната конзола GM C5 Corvette, ние се възстанови на изтеглената с производство на облицовки на централната конзола, този продукт е отличен заместител за вашия автомобил, поддържайки вашата централната конзола е в добро състояние. [Неща] Производителността на гайки на капака на централната конзола производство на abs-пластмаса, гладка повърхност, тя може да запази първоначалния си външен вид за дълго време. [Лекота на инсталиране на] Този предмет е здрав, лесен монтаж и поддръжка, трябва само да махнете старата фиксирующую корк, натиснете фиксирующую корк whautole и ремонт на завършен!. [Гаранция] Whautele - това е запазената марка на резервни части за модификация на автомобили, специализиран в изделия от каучук и силикон детайли, съвместими с GM C5 Corvette, Подробности са безупречни, 100% проверка, преди да изпратите фабрика!. [Обслужване на клиенти] : Можете да получите 24-месечно поддръжка, безпроблемно връщане политиката за връщане на парите, купи с увереност!Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.

R

Продукти в категория