.

.

LDCHNH 34 Бр Фискалната система за планиране на пари в Пликове, с Конвертами за пари, Листа от Бюджета на разходите, чанти за съхранение на PVC, Етикети, Линийка (Цвят: сив)

LDCHNH 34 Бр Фискалната система за планиране на пари в Пликове, с Конвертами за пари, Листа от Бюджета на разходите, чанти за съхранение

BGN 3.33
Продукти

За по-удобно настаняване в корици на notepad, което го прави подходящ за съхранение на визитки, печати, фактури, пари, купони и много другиотделения за карти и джобовете на корицата на задължителни са удобни за съхранение на самоличност, на банкови карти, паспорти и други важни обекти.- Панти за химикалки с 2 страни са удобни за съхранение на химикалки. Магнитна тока може да бъде плътно затворена, че да е удобно и полезно за вашата класификация в ежедневния живот.Материал - PVC материал и хартия.За по-удобно настаняване в корици на notepad, което го прави подходящ за съхранение на визитки, печати, фактури, пари, купони и много други.отделения за карти и джобовете на корицата на задължителни са удобни за съхранение на самоличност, на банкови карти, паспорти и други важни обекти.- Панти за химикалки с 2 страни са удобни за съхранение на химикалки. Магнитна тока може да бъде плътно затворена, че да е удобно и полезно за вашата класификация в ежедневния живот. Корици за бюджет планировщика12 опаковки на паричния конверта12 бр. Бюджетен лист4 бр. A6 торби от ПВХ2 бр. A6 торби за хранения24 бр. Празна стикер за этикеток1 бр. Линейкакостюм бюджет на джобен дизайн, идеален подарък за колегите.

R

Продукти в категория