.

.

Swpeet 175шт M4 M5 M6 M8 M10 Metric Въглеродна Стомана Цвят Поцинковани Резбовани Вложки Ядки и Тройниковая Гайка 4 Назъбени Тройниковые Глухи Гайки с Гаечен Ключ Гама от Компле?

Swpeet 175шт M4 M5 M6 M8 M10 Metric Въглеродна Стомана Цвят Поцинковани Резбовани Вложки Ядки и Тройниковая Гайка 4 Назъбени Тройниковые

BGN 2.00
Продукти

? 【 Че получавате 】 В този комплект вие ще получите 175 броя гайки с резбови вложки от метричната въглеродна стомана M4 M5 M6 M8 M10, покрити с цинк, и тройниковую орех, с 4 шипа и гаечен ключРезбовани вложки за дърво, за да се използват за предварително вградени конектори за мебели от дърво.Стандартна шестостенни торцевая корона, гладка M6x16mm; M6x10mm; M6x16mm; M8x10mm; M8x16mm; M10x20. Нашите Т-образна гайка много здрави и са идеални както за вътрешно, така и за външна употреба.Тази стомана поцинкована стомана превъзхожда обикновена стомана и осигурява отлична устойчивост на корозия.Т-образна гайка отлични за използване в дърво и влажни среди.Те са трайни, устойчиви на корозия и ще подкрепи всички ваши проекти. ? Цветни цинк таблетки гайки с резба 110шт】 Резбовани вложки за дърво, за да се използват за предварително вградени конектори за мебели от дърво.Стандартна шестостенни торцевая корона, гладка и плоска, има структура фланцевой дърворезба, стабилна структура и лесен монтаж.Комплект мебелни винтове с резбови вложки за мебели от дърво. ? 【 Висококачествени материали 】 Подходящ за мека дървесина бор, шперплат, ПЛОСКОСТИ и т., са отлични за комбиниране на мебелите.Набор от мебелни винтове с резбови вложки за мебели от дърво.Висококачествена въглеродна стомана с висока твърдост.Тези мебелни винтове износоустойчивост и много дълготрайна употреба.Стандартен вътрешен шестостенния вид на гнезда, без чеп и нескользящая дизайн.Жълт галванизирана повърхност, антикорозионна и антиокислительная, без чеп, с фланцевым противоскользящим дизайн, износостойкая и е много практичен. ? 【 Инструкции за употреба 】 преди да пробия подходящо дупка, след това вверните го с помощта на нашия вътрешен шест двустранен ключ.Има добра якост на опън, се определя с помощта на шест двустранен ключ, конична външна резба затруднява участък от вибрации.Съвет : Ако дървесина мебели има висока твърдост, моля, увеличете дупка. ? Swpeet 175шт M4 M5 M6 M8 M10 Метрична Резба Вложки от въглеродна стомана с цинковым покритие, ядки и Тройниковая гайка, 4 Зъбни чай, Глухи гайки с един гаечен ключ, Обхват, Определени за дървени Мебели, Болтовые вложки за закрепване на ? ЗАЩО да изберете НАС? ? 1, Цвят : Цветен цинк, с цветен цинковым покритие за предотвратяване на корозия.Лесен за инсталиране и има добра устойчивост, в този случай външните первази се врязват в дърво, предотвратяване на проворачивание или выдергивание ядки.

R

Продукти в категория