.

.

Скоба за Монтаж на Камера SOLUSTRE 8 бр. Сменяеми Винтове за Монтаж, Адаптер за Микрофонной влакчета, Жак За Преобразуване, Винтове за Быстроразъемной плоча, Винтове за ?

Скоба за Монтаж на Камера SOLUSTRE 8 бр. Сменяеми Винтове за Монтаж, Адаптер за Микрофонной влакчета, Жак За Преобразуване, Винтове за

BGN 3.00
Продукти

произведени с помощта на професионални технологии, осигуряващи по-продължителната работа на продуктаЛесен и удобен за използване, незаменим аксесоар за фотографа.Изработен от висококачествен никелированного железен материал, издръжлив и не е лесен. Малък размер, удобен за съхранение и лесен за переноске и използване.Този винт за статив е идеален като винт за быстроразъемной плоча на кардана.Описание търсите професионалист, достъпни быстроразъемный пластинчатый винт?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият быстроразъемный пластинчатый винт трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики - Цвят : сребрист - Материал : желязо - Размер : 1. 47in - Произведен от висококачествен никелированного железен материал, издръжлив и не лесен за използване.- Малък размер, удобен за съхранение и лесен за переноске и използване.- Този винт за статив е идеален като винт за быстроразъемной плоча на кардана.- Лесен и удобен за използване, незаменим аксесоар за фотографа. - произведен с помощта на професионални технологии, осигуряващи по-продължителната работа на продукта.Пратката включва 8 винтове за монтаж.

R

Продукти в категория