.

.

UPKOCH 24 Комплект Кутии Подарък Домашната Елха: и За Съхранение на Бисквитки, Сладкиши, Скоби за Въжета, Чанти, Декорация, Коледна Цветен Офис, Дървена Табелка с Лакомс?

UPKOCH 24 Комплект Кутии Подарък Домашната Елха: и За Съхранение на Бисквитки, Сладкиши, Скоби за Въжета, Чанти, Декорация, Коледна

BGN 2.67
Продукти

Кутии за коледни подаръци : Изработени от здрава хартия и полиестер, те са надеждни и безопасни за употреба Кутии за коледни шоколадови бонбони : В опаковка 24 набор от красиви кутии за шоколадови бонбони на ниски цени.Опаковки за шоколадови бонбони с обратното броене : Тези кутии за шоколадови бонбони могат да създадат положителна атмосфера.Кутия за празни приказки : Те могат да си оценят дарове на по-изтънчен и професионален външен вид. Подаръчни пакети с номера на 24 деня : Тези кутии, украсени с коледни мотиви и ярки цветове, добавляющими коледна атмосфера.В комплекта са включени 24 x комплекта кутии за коледни шоколадови бонбони Характеристики -изящна изработка, ясна печат на етикети с номера на броене на Коледа. -Тези кутии за шоколадови бонбони са многократно, практична и красива кутия за празни приказки. -Изящна изработка и кутия за коледно парти. -Те могат да се използват не само като кутии за бонбони, но също и като украса за коледните висящи опаковки за шоколадови бонбони. -Размер : около 13,00 X6,50 X7,00 см / 5,11 X2,55 X2 декорация за празничната партита. -Изработени от материали, които са безопасни за храни в продължение на 24 дни. -Цвят : Разноцветни кутии за предложения със собствените си ръце -Материал : Хартия + полиестер коледни о-етикети Информация за стоки, Брой ваучери за подарък пакети за 24 дни Вие все още търсите опаковъчни кутии, за да си на Коледа?Ако е така, ние внимателно ще подготвим за вас кутии за бонбони.дизайн на кутията за празни приказки гарантира тяхната практичност и популярност.Кутии за коледни шоколадови бонбони, можете да Ги използвате като кутии за бисквити и други дреболии.

R

Продукти в категория