.

.

Екстремен Черен Пластмасов Долен Подвижна Джойстик за палеца за PS5 за PS4 Всички модели контролер, Резервни Части, Регулируеми на Височина Аналогов Джойстик за пале?

Екстремен Черен Пластмасов Долен Подвижна Джойстик за палеца за PS5 за PS4 Всички модели контролер, Резервни Части, Регулируеми на

BGN 3.33
Продукти

Бихте ли искали повече контрол от страна на вашия контролер?Вашият палец някога соскальзывал в критичен момент?.Вие сте износили дръжки за палеца вашия контролер?.Опитвали ли сте други ръкохватки, които отваливаются или се износва?.Съвместима със стандартен контролер Xbox One.Съвместим с оригиналния контролер Xbox One.Съвместим с контролера на Xbox One Elite.Съвместим с контролера на Xbox One X & S. Съвместим с контролера на Xbox серия X & S. Съвместим с оригиналния контролер PS5.Съвместим с контролера PS4.Съвместим с контролера PS4 Slim & Pro.Съвместим с контролера на PS3.Включва в себе си два различни вида конци : за ps5, за ps4 и за Xbox one Pattern.Всеки модел включва в себе си 2 ниски, 2 средно-високите и 2 високи улови за палеца, които осигуряват различно ниво на ливъридж и точност, което позволява да се постигне невероятна точност и скорост.Една проста смяна на : Замени на главата пръчици за палеца на тези, които ви харесват повече, без да се налага демонтаж на контролер. Пръчици за палеца са много здрави и не ще паднат, ако не натиснете върху тях, за да извадя.Голяма контактна повърхност : Осигурява по-добър контрол.Дайте по-голяма точност, бързина и изстрел.Намалява умората на ръцете и големите пръсти.Максимум комфорт.Чудесно за бързо насочване и по-бърза реакция.Отлично сцепление : на пипане прилича на твърда пластмаса.Не ще накара пръстите изпотяване.Вогнутый по средата и оребрена външния панел помага за задържане на палците на пръчици за палеца по време на игрите.Канавка и дръжки на тях правят игри в контролера много по-добре.Можете да закупите тези комплекти инструменти в моя магазин.Вижте видео в You Tube за това как да ги инсталирате, и ще отнеме около 15 минути, за да завършите инсталацията. 12 Х пластмасови глави за по-големи пръсти. 2 Х Пластмасови дъното.Съвместими модели : Съвместим с всички модели ps4 всички поколения и е съвместим с оригиналния контролер ps5.Подходящ за Xbox One Standard, Xbox One S X Elite controller.Постигнете по-голям контрол : различни варианти на височини и режими.Насладете се на нови преживявания с индивидуален избор.Регулируемата височина позволява да се работи гъвкаво.Лесна смяна на : Замени на главата пръчици за палеца на тези, които ви харесват повече, без да се налага демонтаж на контролер. Пръчици за палеца са много здрави и не ще паднат, ако не натиснете върху тях, за да извадя.

R

Продукти в категория