.

.

Преносим защитен калъф GGOOIG 3-Pack за Apple Airtags, калъф Apple airtag и airtag са интегрирани, полупроницаемые за предотвратяване на падането на airtag.(Черен+Бял+Зелено)

Преносим защитен калъф GGOOIG 3-Pack за Apple Airtags, калъф Apple airtag и airtag са интегрирани, полупроницаемые за предотвратяване на

BGN 2.33
Продукти

【Съвместим защитен калъф】 е Предназначен за своята практика Apple Airtags case coverТочни деколтета осигуряват лесен достъп до всички функции без никакви смущения. 【Сигурност】 : Надежден притежателя ключодържател има дизайн със завъртане и заключване, което държи здраво си Air Tag вътре. 【Материал, което е благоприятно за кожата 】 : Изработен е от силиконов каучук медицински клас, меки и удобни, устойчив на надраскване, нескользящий; защитава устройство за търсене на ключове от удар, падане и надраскване. 【Различни цветове】 : Предлага стилни цветове придават на вашето смарт трекеру класически вид, чрез демонстриране на различни стилове в ежедневието!Идеална като подарък за вашите приятели, семейство, колеги. 【Следпродажбено обслужване】 ако имате някакви въпроси или проблеми с продукта, заповядайте, моля, свържете се с нас, ние ще направим за вас най-доброто обслужване.Характеристики : Този защитен калъф професионално разработен за Apple Airtag.Чисто нов и високо качество, фина работа и на перфектен стил, той е изработен от силикагел, нетоксичен и безвкусен, е трайна и устойчива на износване.Лесен за носене : лесно и удобно да инсталирате и да правите, многоцветен избор, за да отговори на вашите нужди и даване на модата и красотата на вашето устройство, малък, удобен и удобен за носене. Обслужване на клиенти : Ако имате някакви неясни въпроси или проблеми с качеството, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предложим 100% задоволително решение в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория