.

.

Kisangel 30 бр. Бижута, Разни, Козметика, Подаръци Пакети за Душата, Партита, Сватби, Томбола, Празнични Лакомства, Приготвени Услуга, Коледни Трапези, Организация Опаков?

Kisangel 30 бр. Бижута, Разни, Козметика, Подаръци Пакети за Душата, Партита, Сватби, Томбола, Празнични Лакомства, Приготвени

BGN 0.33
Продукти

Подаръчен пакет на съвсем малък : дизайн рационално размер, достатъчно място за съхранение на шоколадови бонбони, мезета, сладкиши и други екстриПодаръчни торбички от органза : изящна изработка изработка и красив външен вид осигуряват тяхната популярност.Чанти за празнични предложения : дизайн гарантира, че можете да ги използвате в много случаи, като например Коледа, сватба, рожден ден и т., Чанти за празнични предложения : Лен материал и тънка работа, трайни и продължават дълго време.Чанта от съвсем малък за закуски : Мултифункционален, може да се използва за съхранение на козметика, бижута, изплакване на гърлото или други малки предмети.Списък на пакетите 30 x торби с завязками Характеристики - Цвят : Боядисана косметичка с завязками - Размер : 15,50 X14,00 X0,10 см / 6,09 X5,50 X0 подаръчни пакети с завязками. - Чанти идват с завязками, които позволяват лесно да се затвори, отвори чантата и да се избегне загубата на предмети в нетната торби за бижута. - Лен материал и изящна изработка производство, здрава и устойчива на сватбената чанта от съвсем малък. - Материал : спално Бельо, сватбени торбички за подаръци - изящна изработка и красив външен вид предоставят на неговата популярност. - Широко се използва, може да вместите повече неща.Подходящ е за вечер за опаковане на бонбони, малки подаръци, подарък карти и т. Чанта от съвсем малък. - Тези торбички са подходящи за много поводи като сватба или пакетче шоколад за партита.Описание на продукта Подарък чанта от съвсем малък - най-добрият избор за вас.подаръчни торбички от органза искате да намерите няколко чанти за съхранение на шоколадови бонбони, украса или подаръци?Нашата чанта от съвсем малък да побере подаръци, бонбони, бижута, козметика и много други.Чанта за закуски на съвсем малък В тях удобно да съхранявате малки обекти и до тях е лесен за достъп.

R

Продукти в категория