.

.

Преносим детектор за радон INKBIRD, Домашно измерване на радон, версията за САЩ-Pci/L, краткосрочен и дългосрочен мониторинг, батерия в комплекта (INK-RD1-W)

Преносим детектор за радон INKBIRD, Домашно измерване на радон, версията за САЩ-Pci/L, краткосрочен и дългосрочен мониторинг,

BGN 56.33
Продукти

⚠️⚠️【Важни бележки】 Този детектор за радон не трябва да се излага на пряка слънчева светлина или да се поставят в помещения с влажност на въздуха над 85% относителна влажностКолкото повече време на измерването, толкова по-точни резултати. точността на измерване в продължение на 7 дни е 90%; точност на измерване в продължение на 2 месеца е 95%. ??【По-надежден с 3 средни стойности на】 на Радон е втората водеща причина за рак на белите дробове, INKBIRD radon "Монитор" ни помага да се определи нивото на радон в затворени помещения.Ние може да чете три измерване, на екрана — средната стойност за дълъг период от време (до 1 година), средната стойност за последния ден (обновява се ежечасно) и средната стойност за последните 7 дни. ??【Съвет за ниско зареждане на батерията】 Този измерител на нивото на радон в затворени помещения е снабден с индикатор за измерване на екрана, който ще започне да мига, когато детекторът се намира в работно състояние.Когато заряда на батерията е прекалено малък, ще се появи съобщение за ниско зареждане на батерията.Моля, обърнете внимание, че всички данни ще бъдат изтрити след рестартиране на детектора. ??【Живот на батерията 2 години】 Този дом детектор за радон работи на батерията и ще се работи непрекъснато до 2 години от 3 батерии тип ААА, които са включени в комплекта.Лесен за използване при ниски энергопотреблении. ✅✅【Гъвкав настаняване】 можем да поставите този детектор за радон за дома на равна повърхност с помощта на сгъваеми стойки или да го закачите на стената през отвора за окачване на задния панел.Той е идеален за всяко място, намиращо се близо до земята, като например гараж, мазе, изба и хол, непрекъснато контролиране на нивото на радон в къщата.

R

Продукти в категория