.

.

VALICLUD 4шт Набор от Флакона на Парфюма Контейнери За Течности, Мини-Пътни Флакони Контейнер За Течности За Пътуване Херметически затворени Пътни Флакона Червило Кож?

VALICLUD 4шт Набор от Флакона на Парфюма Контейнери За Течности, Мини-Пътни Флакони Контейнер За Течности За Пътуване Херметически затворени

BGN 5.74
Продукти

Контейнери за грим : Лесно се прехвърля и могат да бъдат използвани по всяко време, което ще ви осигури по-комфортно усещанеМини-лосион : ПЪТНИ бутилка С държач за ключодържател Леки и преносими, по-удобни за използване и переноске, подходящ за използване на открито.Флакон : Можете да съхранявате вашата козметика, парфюми, , , гел за измиване на ръцете.Течност : ПЪТНИ БУТИЛКА С ДЪРЖАЧ ЗА КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ, изработени от изкуствена кожа, пластмаса, безопасна за употреба.Ключодържател-медальон : Бутилка с държач за ключове и капак за бутилки, от изкуствена кожа, пластмаса, здрава и безопасна.Контейнери за грим : Лесно се прехвърля и могат да бъдат използвани по всяко време, което ще ви осигури по-комфортно усещане.Мини-лосион : ПЪТНИ бутилка С държач за ключодържател Леки и преносими, по-удобни за използване и переноске, подходящ за използване на открито.Флакон : Можете да съхранявате вашата козметика, парфюми, , , гел за измиване на ръцете.Течност : ПЪТНИ БУТИЛКА С ДЪРЖАЧ ЗА КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ, изработени от изкуствена кожа, пластмаса, безопасна за употреба.Ключодържател-медальон : Бутилка с държач за ключове и капак за бутилки, от изкуствена кожа, пластмаса, здрава и безопасна.Пратката включва 4 х притежателите на ключодържатели Характеристики - Цвят : както е показано на контейнер за ключодържатели. - Материал : изкуствена кожа, ABS-защита за бутилки за лосион.79inch Кожен калъф за бутилки-ключодържател. - Бутилка с държач за ключове и капак за бутилки от изкуствена кожа, пластмаса, трайни и безопасни пътни бутилки. - Преносим комплект на многократно пътни бутилки идеален за течности, етерично масло, парфюми, тоалетни принадлежности, лосион, сапун и така нататък в мини бутилка за еднократна употреба. - Оборудван с държач за ключове, поставете бутилката с държач за ключове и лесно да свържете се с притежателя на за ключове, чанти или кожа саквояжа за еднократна употреба за течен сапун. - Може да отговори на различните нужди на ежедневието, също така може да бъде отдадена на семейството и приятелите си, удобен и практичен окачване-ключодържател за бутилки. - Подходящ за ваканция, рожден ден, пазаруване, къмпинг, колоездене, събирания с приятели или семейството, чанта за окачване на бутилки.

R

Продукти в категория