.

.

LRJSKWZC Напоителна система за напояване на градината тревата Устройство за автоматично поливане на Растенията Система за капково напояване Устройството автоматичн?

LRJSKWZC Напоителна система за напояване на градината тревата Устройство за автоматично поливане на Растенията Система за капково напояване

BGN 7.73
Продукти

Ефективно използване на водите : напояване на равномерен и норма на поливане единни, че почвата да може по-пълно усвояване на вода в кореновата зона на растениятаПодходящ размер на бутилката : 28 мм. Цвят : прозрачен синьо (светлинен), синьо, сиво.Лесен за използване и монтаж.Стабилна производителност, дълъг живот, нетоксичен и безвкусен.Ефективно използване на водите : напояване на равномерен и норма на поливане единни, че почвата да може по-пълно усвояване на вода в кореновата зона на растенията.Подходящ размер на бутилката : 28 мм. Цвят : прозрачен синьо (светлинен), синьо, сиво.Лесен за използване и монтаж.Стабилна производителност, дълъг живот, нетоксичен и безвкусен.Дождевальный апарат Garden Lawn drippers трябва да бъде отличен избор за поливане на тревни площи, поливане на тревни площи, поливане на градината, за напояване на двора, напояване на земеделска земя и за охлаждане на площта. Материал : пластмаса Размер подходяща бутилка : 28 мм Цвят : прозрачен синьо (светлинен), синьо, сиво Функции : Лесен за използване и монтаж.Стабилна производителност, дълъг живот, нетоксичен и безвкусен, отлично качество и практичност, по-добър потребителски опит.

R

Продукти в категория