.

.

Втулки за слушалки Airpods Pro, Мини Силиконови накрайници за уши за подмяна Съвместима с AirPods Pro 3rd 2019-Черен, 6 броя, поставени в калъф за зареждане)

Втулки за слушалки Airpods Pro, Мини Силиконови накрайници за уши за подмяна Съвместима с AirPods Pro 3rd 2019-Черен, 6 броя, поставени

BGN 1.67
Продукти

★★ Съвместимост ★★Ушни втулки са предназначени само за Air Pods Pro 2019, не са съвместими с Air Pods 1 и Air Pods 2 ★ ★ Мини ★★ Добре разработени ушни втулки airpods pro перфектно и надеждно плътно към ушите си.Ушите са отлични за спорт на открито или на работа в офиса, те никога не отпадат имате от ушите. ★★ Са поставени в калъф за зареждане ★★Притежателя накрайници airpods pro е поставен в калъф за зареждане на Apple Air Pods Pro, не е нужно да го снимате при зареждане. ★★ Материал ★★ Силиконови куки премиум-клас са удобни за употреба през целия ден.Лесно се сглобява и се заменя. ★★ Удобни за носене ★ ★ е Изработен от висококачествен силиконов материал с сверхлегким тегло, която осигурява дълготраен комфорт на ушите си. ★★ Съвместимост ★★Ушни втулки са предназначени само за Air Pods Pro 2019, не са съвместими с Air Pods 1 и Air Pods 2. ★ ★ Мини ★★ Добре разработени ушни втулки airpods pro перфектно и надеждно плътно към ушите си.Ушите са отлични за спорт на открито или на работа в офиса, те никога не отпадат имате от ушите. ★★ Са поставени в калъф за зареждане ★★Притежателя накрайници airpods pro е поставен в калъф за зареждане на Apple Air Pods Pro, не е нужно да го снимате при зареждане. ★★ Материал ★★ Силиконови куки премиум-клас са удобни за употреба през целия ден.Лесно се сглобява и се заменя. ★★ Удобни за носене ★ ★ е Изработен от висококачествен силиконов материал с сверхлегким тегло, която осигурява дълготраен комфорт на ушите си.Технически характеристики на : Комплекти сменяеми ушни плочки за безжична Bluetooth слушалки Apple Air Pods Pro 2019, не е за Air Pods 2 и 1.В комплект с 6 меки силиконови ушни втулки вашата Bluetooth слушалка Air Pods Pro 2019 ще се превърне в нова.Мекият силиконов накрайник е подходящ за носене през целия ден, запазва слушалки свежо и удобно, лесно се инсталира и се заменя.Материал : Мек силикон, гаранция за 100% удовлетвореност. Сменяеми ушни втулки Air Pods Pro идват изключително компания Wiki VALLEY с годишна ограничена гаранция. Това на практика е подходящ за Air Pods Pro 2019, и, моля, не изваждайте комплекта ушни притурки airpods pro при зареждане.Пратката включва : 3 х черни върха за дясното ухо, 3 х черни върха на лявото ухо, Слушалки в комплекта не е включена.

R

Продукти в категория