.

.

Четка за тоалетна AMABEAmts, Комплект за почистване на Тоалетни, без задънена улица, Домакински Силиконовата Четка за почистване на Баня с дълга дръжка и основа (Цвят: р?

Четка за тоалетна AMABEAmts, Комплект за почистване на Тоалетни, без задънена улица, Домакински Силиконовата Четка за почистване

BGN 1.67
Продукти

Четка е изработена от найлон с четина и ръкохватка, усилена със стомана ● Четка за тоалетна без мъртви ъгли почистете тоалетната чиния колкото се може по-чисти, кажете сбогом на неприятни миризми и почистете мъртвите ъгли. ● Кръгла четка се инжектира дълбоко в комина, ежедневно почистване на по-трудоемък и по-лесно почистване, без навеждане. ● Гигиеничное и чисто база за съхранение, решава проблема с миризмата в тоалетната, на основата на пропуска водата, за да се предотврати попадането на капки на земята. ● Лесно почистване на ъгли и пропуски, подходящ за вас с контрол на банкноти, глава на четка от термопластичной гума-мека и твърда.Материал : ABS + TPR + pp Цвят : син, сив, розов Размер : 41x13,3x2,8 см, Количество : 1бр.

R

Продукти в категория