.

.

Държач за тоалетна хартия - Диспенсер за Смываемых салфетки с един рафт от Неръждаема Стомана, Тоалетна хартия, Подходяща за съхранение на хартиени кърпички в Баня?

Държач за тоалетна хартия - Диспенсер за Смываемых салфетки с един рафт от Неръждаема Стомана, Тоалетна хартия, Подходяща за съхранение на

BGN 22.66
Продукти

【Високо качество на притежателя на】 : Този държач за тоалетна хартия е изработена от неръждаема стомана, която е трайна и трайна, има отлични устойчиви на корозия характеристики, не е лесно ръждясва 【Мултифункционален съхранение】 : Този титуляр за хартиени кърпи за ръце осигурява богат на функции за съхранение на най-горния слой се използва за съхранение, а долния слой се използва за усукване на хартия, която може лесно да се постави колкото е необходимо. 【Лесно се отваря и затваря】 : капачка за притежателя на хартия идва на оригиналната основа, отваряне и затваряне се случва плавно; Силиконова лента осигурява тихо отваряне и затваряне. 【Инсталиране на 】 : самозалепващи или монтиран на стената.Здрава инсталация без пирони, без да вреди на стената, без следи демонтаж, Монтаж на с сверлением, подходящ за повечето стени.Държач за кърпички могат да бъдат монтирани отляво и отдясно, ако е необходимо. 【Размер】 : дължина 20,5 см /8,07 инча, ширина 13 см /5,11 инча, в держателе за съхранение може да се съхранява мобилен телефон, салфетки, торба за боклук и т., спестяване на пространство, по-продължителна употреба. 【Високо качество на притежателя на】 : Този държач за тоалетна хартия е изработена от неръждаема стомана, която е трайна и трайна, има отлични устойчиви на корозия характеристики, не е лесно ръждясва. 【Мултифункционален съхранение】 : Този титуляр за хартиени кърпи за ръце осигурява богат на функции за съхранение на най-горния слой се използва за съхранение, а долния слой се използва за усукване на хартия, която може лесно да се постави колкото е необходимо. 【Лесно се отваря и затваря】 : капачка за притежателя на хартия идва на оригиналната основа, отваряне и затваряне се случва плавно; Силиконова лента осигурява тихо отваряне и затваряне. 【Инсталиране на 】 : самозалепващи или монтиран на стената.Здрава инсталация без пирони, без да вреди на стената, без следи демонтаж, Монтаж на с сверлением, подходящ за повечето стени.Държач за кърпички могат да бъдат монтирани отляво и отдясно, ако е необходимо. 【Размер】 : дължина 20,5 см /8,07 инча, ширина 13 см /5,11 инча, в держателе за съхранение може да се съхранява мобилен телефон, салфетки, торба за боклук и т.

R

Продукти в категория