.

.

Комплект за Пиърсинг Уши за Еднократна употреба, Професионални Салонные Инструменти за Обици със Сребърни Обеци, Определени За дома, Обеци за нос и Устни, Определе?

Комплект за Пиърсинг Уши за Еднократна употреба, Професионални Салонные Инструменти за Обици със Сребърни Обеци, Определени За дома, Обеци

BGN 7.36
Продукти

【Професионален комплект за пиърсинг】 : колекция от пистолети Peircings е изработен от висококачествена неръждаема стомана и пластмаса, и можете да го използвате толкова дълго, колкото ви е необходимо, моля, напълно дезинфекция на всичко, преди пирсингомЗа начинаещи потребители препоръчваме да се запознаете с инструкциите. 【2 вида обеци-гвоздиков】 : 15 двойки посеребренных обици-гвоздиков за пиърсинг, 6 двойки с покритие от бяло злато и позлатени комплект обици-гвоздиков subic цирконий за носене.Използван сребърен родословни с позлатените покритие ще ви помогне да се сведе до минимум вероятността от заразяване. 【6 двойки, покрити с бяло злато и с позлатени обеци-розово】 : 6 чифта обеци са на разположение в злато и сребро, а също и в 6 различни размери, включително 3 mm, 4 mm, 5 мм, 6 мм, 7 мм, 8 мм, можете да изберете различен размер в зависимост от вашите нужди (препоръчително да се използва в рамките на 4 седмици). 【Лесна употреба】 : лесно можете да направите дупки в ушите с помощта на този пистолет за пробиване на уши.просто трябва да намерите мястото, където искате да направите дупка.А след това поставете пръчката пистолет в адаптер.И накрая, натиснете спусъка.Направено перфектно. 【Добър помощник】 : Подходящ за частни лица и магазини, занимаващи се с професионален пирсингом, можете да го използвате за професионално пиърсинг или личен пиърсинг на дома, вие ще получите безболезнен процес на пиърсинг, без да посещавате салон, спестявайки вашето време и пари. След пробива не изваждайте ушную с незабавно, в противен случай тя ще започне да кърви и не ще да се носят обратно. Носят обеци-карамфил в продължение на 2 седмици, преди да ги замени.Препоръчително е да използвате обеци от сребро. Стерилизира спирт област около ушния отвори всеки ден в продължение на 2 седмици, без да махате обици-игли. Не носете обеци-карамфил е прекалено стегнат.След 3 дни пиърсинг всеки ден превръщат шипове за обици. Моля, избягвайте попадане на вода в ушное дупка! След измиване на косата и вземане на душ обърнете внимание.подсушете ухото сешоар и санирани му.Be бъдете внимателни, не прижимайте ухото по време на сън.Ако случайно воспалилось, можете да противовоспалительную мехлем, след няколко дни всичко ще бъде наред.

R

Продукти в категория