.

.

RHYNIL Стенен монтаж смесителна батерия За Мивка в Банята Черно, Месинг Стенен монтаж смесителна батерия За Мивка в Банята с една Дръжка, с Превръщането Чучур 360 °, Сме?

RHYNIL Стенен монтаж смесителна батерия За Мивка в Банята Черно, Месинг Стенен монтаж смесителна батерия За Мивка в Банята с една

BGN 0.67
Продукти

Смесители и резервни части за мивка в банятаВисококачествени материали : Монтиране на стена миксер за баня, изработени от висококачествен плътен месинг и представлява траен хибриден смесител.Смесительный клапан за гореща и студена вода : Един смесител за баня, за по-лесен контрол на температурата и разхода на вода.Керамична макара без капки осигурява дълга експлоатация и дълъг живот. Въртящата се дюза 360 ° : осигури продължителен дюза може да се върти на 360 °, за да отговарят на вашите нужди във водата под различен ъгъл за лесна употреба.Водосберегающий аератор : При броя отводе на водите технология air jetting позволява вспенивать вода за по-голяма площ на контакт, едновременно ефективно почистване и спестяване на вода.Смесители и аксесоари за мивка в банята Технически характеристики на продукта : тип : Батерия за мивка в банята с монтиране на стена Материал : месинг Отвор за мивка : 2 брой писалки : 1 Вид монтаж : стенен монтаж цвят : черен Тип на буфера : керамична плоча Параметри на буфера за автомобила : работна температура : 0-90 ° диаметър на посадъчен място : 32-40 мм Ширина : 183 мм дължина изход : 210 мм Препоръчителна дълбочина на поставяне : 55 мм Номинално налягане : 0,5-1 Mpa Размерът на отвора и на бала тръби : G1/2 Забележка : Моля, консултирайте се с рисуване размери, за да получите подробна информация за размерите.Характеристики : 1, управлението на една дръжка : количеството и температурата на водата може лесно да се регулира. 2, висококачествен керамичен филтър : добра херметичност, липсата на капки, няма течове. 3, вътрешен пузырьковый аератор е : на въздуха е достатъчно, равномерно, без спрей, спестяване на вода. 4, месинг корпус : пълномаслено леярство, удебеляване на стените на корпуса на клапана за безопасност. опаковъчен лист : 1 х корпус кран, 1 х писалка 1 х на изхода на тръбата на крана, 2 х крепежное обзавеждане за декоративни капачки.

R

Продукти в категория