.

.

Американски флаг 4x6 за тежки условия на работа на открито - Флаг на САЩ премиум-клас 4x6 метра - в САЩ, американски знамена, за външни работи Флаг на САЩ 4X6 с луксозни бр?

Американски флаг 4x6 за тежки условия на работа на открито - Флаг на САЩ премиум-клас 4x6 метра - в САЩ, американски знамена,

BGN 2.67
Продукти

❤Прослави света, американското знаме - гордо демонстрируй си американското знамеТози открит американски флаг с размери 4 X6 метра и е много подходящ за честването на "Деня на независимостта", "Ден на президента", "Деня на труда", "Коледа" и други големи специални празници и окачени всеки ден.Америка е номер едно в света. ❤Бродирани звезди с високо качество - 50 луксозни звезди с бродерия эбонитом и шевове, изпълнени луксозно.Всяка блестяща звезда бродирани фина висококачествена бяла нишка.Тънък процес на шиене осигурява текстура на националния флаг, показващи уменията на производителя на американското знаме. ❤На висококачествени месингови втулки - Два златни месингови втулки са прикрепени към двата края на американския флаг и се използват за окачване на масивни медни пряжек на пилон.Втулка от златен месинг тежък и устойчив на корозия, много подходящ за полети при всякакви метеорологични условия. ❤ Високо качество на водоустойчивост - благодарение на водонепроницаемому корицата флаг е много подходящ за захващане на закрито или развевания на открито през цялата година.Това тежкотоварни открит американския флаг с размери 4 на 6 инча може да се използва в продължение на дълго време, което показва нашия американски дух и патриотизъм. ❤ 100% Удовлетворенный обслужване - Това е флаг високо качество!Вашето удовлетворение е нашата късмет.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!Ние ще ви дадем задоволително решение. (Дава ви пълна гаранция на 180 дни - независимо от това, че ще се обърка. Цвят на нашия флаг и брой звезди и ивици са регулирани.Върху знамето На 50 звезди, символизиращи 50 щати на Съединените Щати, и 13 дълги червено-бели ленти, представляващи тринадесет държави, които са първите спечелили победа за независимост, голяма история, която принадлежи на нас!.Обичам себе си, Обичам живота, Обичам семейството си, Обичам страната!.Бог да благослови Америка!.Бог благославя всеки американец!!!.

R

Продукти в категория