.

.

SI ЗЪБ 4шт Комплект Трион за Дупки бетон Включва 30,40,50,65 мм Бормашина за Пробиване на дупки в стената От Циментов Камък С 220 мм Шатунным Сверлом От Вольфрамовой Стоман?

SI ЗЪБ 4шт Комплект Трион за Дупки бетон Включва 30,40,50,65 мм Бормашина за Пробиване на дупки в стената От Циментов Камък С 220 мм

BGN 0.67
Продукти

★ Размер : трион за дупки бетон 4шт, 1,18 инча (30 мм), 1,57 инча (40 мм), 1,97 инча (50 мм), 2,56 инча (65 мм) прът СДС 8-7/10 инча (220 мм). централно тренировка 4-1/3 (110 мм). ★ Материал : Комплект триони за бетонни дупки изработен от вольфрамовой стомана и сплав, технология на висока честота заваряване, заваръчни дупки са много трайни, гладки отвътре и отвън заваряване дупки.Сверхпрочный и издръжлив, лесен за работа и дълъг експлоатационен живот. ★ Лесно управление : Лесна за употреба и бърза перфорация, стабилна и сигурна работа, отлични за пробиване на стени, камъни, тухли или инсталиране на климатика. ★ Широко се използва : това електрическо перфораторное тренировка за циментови тухли широко се използва за рязане на чисти дупки в бетон, тухлени и блокове, пробиване на стени, камъни, монтаж на климатици и т. ★ 12-часово обслужване на клиенти : Ние ви гарантираме най-задоволителни услуги при закупуване, независимо от това, имате ли някакви въпроси относно нашия продукт, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите всичките си проблеми.Характеристики : Той е изработен от висококачествен метален материал с твердосплавным фитил, 100% чисто нов и е много издръжлив.Използва се за пробиване на стени, тухли, цимент или монтаж на климатик и т. Заявление за използване на електрически молотке за отваряне на дупки за кондициониране на въздуха в тухлена стена, отвори за тръби и т., Тъй като електрически чук има много видове, моля, уверете се, че можете да го инсталирате на вашия електрически чук, преди да поръчате.Лесен за управление, лесен за използване и бърза перфорация.Не е подходящ за керамични, каменни, бетонни стени със стоманени пръчки, и т. Ние имаме много размери, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас.Технически характеристики : Материал : метал с твердосплавным фитил Цвят : както е показано на фигура Диаметър на режещия : 30/40/50/65 мм свързващ лост : 220 mm Плосък джолан с сверлом.Пратката включва : 1 бр. бормашина с отвор 30 мм, 1 бр. бормашина с отвор 40 мм, 1 бр. бормашина с отвор 50 mm, 1 бр. бормашина с отвор 65 мм, 1 бр. кръгла дръжка 220 mm.

R

Продукти в категория