.

.

[7, 1] Калъф за iPhone 14 Pro Max с MagSafe, 3 комплекта протектори за екран + 3 комплекта протектори за обектива на камерата, [устойчив на удари] [Поддръжка за безжично зареждане] М?

[7, 1] Калъф за iPhone 14 Pro Max с MagSafe, 3 комплекта протектори за екран + 3 комплекта протектори за обектива на камерата,

BGN 12.00
Продукти

[Съвместимост] е Съвместим само с iphone 14 Pro Max 2022 година на издаване (6,7 инча), е съвместим с всички аксесоари Mag Safe (магнитен чантата си, захранване, поставка за зарядно, кола за определяне и т [Поддръжка за безжично зареждане Mag Safe] Калъфи за телефони за Iphone 14 Pro Max с вградена сверхсильным магнитен кръг, оборудвани с wi-зарядно устройство, ви позволяват да извършвате безжичен упражнения по-бързо и по-лесно от всякога, дори и при завъртане на магнитните зареждане на 360 градуса. [3 * защитно фолио за екрана + 3 * защитно фолио за обектива на камерата] е Разработен за Iphone 14 Pro Max 6,7 инча (издаден през 2022 г.) Защитното фолио от закалено стъкло и обектива на камерата с чувствителен чувствителни на докосване / Ultra HD / Без мехурчета / защита от пръстови отпечатъци / твърдост 9 H. [20-кратна защита на военно-клас] актуализиран магнитен калъф за телефон Iphone 14 Pro Max с повишен четири страни и четири допълнителни за сядане на устните. Оборудван с броня от TPU, здрав заден панел от КОМПЮТЪР и изключителни ръкавите на фотоапарати.Освен това, е снабден със защитно фолио за обектива на камерата и на екрана, която осигурява пълна защита на вашия ценен телефон от падане, надраскване, прах и пръстови отпечатъци, спестявате от безпокойство относно корупцията на телефона. [Безпроблемно кацане и дизайн на клавишите от сплав] Черен защитен калъф за iphone 14 Pro MAX (6,7 инча) всички бутони, деколтета, защитно фолио за екран от закалено стъкло и обектива на камерата са комбинирани, цялата функционалност работи перфектно.И оборудвани с бутони от сплав с по-чувствителна реакция, по-стилен и индивидуален, в буквалния смисъл това е и идеален подарък за жени-мъже, като майка, баща, съпруга, съпруг, семейство, гадже или приятелка. [Тънък и отлично сцепление] Защитно фолио Cobertor за iphone 14 PROMAX лесно, на пипане е тънка, което осигурява отлично сцепление, когато хване я, без драскотини, без остри предмети, без дискомфорт при допир. [Набор от аксесоари] Чудесен комплект аксесоари за iphone 14 pro max, състоящ се от 1 * Черен калъф за iphone 14 pro max, 3 * защитно фолио за екрана + 3 * защитно фолио за обектива на камерата за iphone 14 promax, 1 * Набор от почистващи препарати за инсталация.

R

Продукти в категория