.

.

Косметичка XYANFA Polar Bear Подарък Любовник Бяла Мечка Подаръци на Северния полюс Анатомия на Бяла мечка (чанта-тоут ANATOMY OF A POLAR BEAR)

Косметичка XYANFA Polar Bear Подарък Любовник Бяла Мечка Подаръци на Северния полюс Анатомия на Бяла мечка (чанта-тоут ANATOMY OF A

BGN 2.67
Продукти

【Материал】- Нашата чанта-тоут е направена от платно с висока устойчивост на износване и водоустойчив дизайн, който можете да използвате за различни цели 【Размер】 32*37, измерване на ръка, има малка грешка.Благодарение на такъв голям капацитет може да се използва като чанта за продукти, автомобилна чанта и т. Вземете тази чанта със себе си на селскостопански пазари, в книжарници, в пикници, на плажове и много повече!. 【Ежедневното използване на】 идеален за обучение, работа, бизнес, пътуване, почивка, нощуване, фитнес зала, партита, пазаруване, в него могат да се носят предмети от първа необходимост за тези случаи.Лек, плътно прилежащите и сигурен.Това също може да бъде универсална чанта за съхранение на малки предмети в дома, на работа или в различните случаи. 【Креативен подарък】 Този подарък е подходящ за мама, баба, джиджи, наны, чичовци, лели, по-добър приятел, шеф, служител, учител, медицинска сестра, адвокат, лекар, жена, колеги, на нея, на най-добрата ти приятелка, на жената, на офиса, на един любовник, на семейството и т. 【Множество】 чанта за съхранение на продукти, косметичка, чанта-портфейл, косметичка-тоут, чанта-тоут за ежедневна употреба. 【ГАРАНЦИЯ】 Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти и разработени услуги.Ако сте получили продукт или имате някакви проблеми при използването на нашите продукти, моля да ни уведомите за това по електронна поща. 【Материал】- Нашата чанта-тоут е направена от платно с висока устойчивост на износване и водоустойчив дизайн, който можете да използвате за различни цели. 【Размер】 32*37, измерване на ръка, има малка грешка.Благодарение на такъв голям капацитет може да се използва като чанта за продукти, автомобилна чанта и т. Вземете тази чанта със себе си на селскостопански пазари, в книжарници, в пикници, на плажове и много повече!. 【Ежедневното използване на】 идеален за обучение, работа, бизнес, пътуване, почивка, нощуване, фитнес зала, партита, пазаруване, в него могат да се носят предмети от първа необходимост за тези случаи.Лек, плътно прилежащите и сигурен.Това също може да бъде универсална чанта за съхранение на малки предмети в дома, на работа или в различните случаи.

R

Продукти в категория