.

.

2 Бр. Четка за основите, Пухлая четка за грим, четка за грим Кабуки, Пътна Четка за Прах, за смесване на Течни, кремав или прах, козметика (бяло и розово злато, розов и с?

2 Бр. Четка за основите, Пухлая четка за грим, четка за грим Кабуки, Пътна Четка за Прах, за смесване на Течни, кремав или прах,

BGN 3.04
Продукти

Опаковка : опаковка с 2 четки за нанасяне на тонален крем; Едната е за вашия нанасяне, а другата е удобен за подмяна и допълнително употребаМатериал : пискюл за грим, изработени от нейлонового влакна; Материал е с добро качество ви позволява да използвате четката в продължение на дълго време.Характеристика : козметичните четки мека, гъста и копринена, осигурява комфортно и гладко на допир, Те са добри за даване на тональному крему красив вид.Добра производителност : четки за грим са добри козметични инструменти, те лесно растушевывают течност за лесно нанасяне на грим, подходящи за начинаещи и всички, които обичат грим.Лесен за носене : тези четката за крема с кръгли топчета с малък размер, удобно да ги съхранява и да носи със себе си, те са добри за пътуване; Изискан външен вид прави четката добър избор за много красиви жени.

R

Продукти в категория