.

.

Мебели за котешки тоалетни DINZI LVJ, Скрит Тоалетна за котки с панти капак и Щори на прозорец, на Входа Може да бъде от лявата / Дясната страна, Закрит Приставной масичк?

Мебели за котешки тоалетни DINZI LVJ, Скрит Тоалетна за котки с панти капак и Щори на прозорец, на Входа Може да бъде от лявата /

BGN 3.00
Продукти

【Универсален котешки къща】 Специален подарък за специален член на семейството, който ще котката си по-добър живот и любовМодерен външен вид създава перфектна комбинация от изкуство и практичност в този декоративна кутия за боклук.Може да се използва като котешки приют, а също и като приставной маса и шкафче.Той ще се впишат във всеки интериор у дома и да украсят стаята си. 【Повече неприкосновеност на личния живот, повече любов】Котките са независими и също се нуждаят от някакво лично пространство.Здрав и стилен гардероб за котки кутии ще позволи на котката да се възстанови чувството на сигурност и принадлежност в комфортна обстановка.Фехтовка кутия за боклук ще ви предпази от неприятности, свързани с пръснати боклуци и въевшимся миризма. 【Най-добрата вентилация, по-здрава котка】Не само на пейката за котешки тоалетни, но и зона за отдих за вашата котка.Трябва да е добре проветривался.Луксозно прозорец с щори има арт дизайн, така и вентилация, с което вашата котка мека светлина и добавяне на нещо забавно. 【Вход може да бъде леви или десни】За удобство на вас и на вашата котка ние внимателно разработена заден вход за торцевого маса кутия за боклук, в който може да влезе в ляво или дясно.Флип-надолу горната част на кутията има 2 защитни вериги, които могат да се настаняват в състояние ефективно да предотвратява случайното отваряне на вратата котки. 【Малък корпус, голям капацитет】 Голям мебели за котешки тоалетни с голям вход и е подходящ за повечето обикновени кутии за боклук.Свободно пространство за движение позволява на вашия домашен любимец да идват и си отиват, когато той пожелае.И защитете територията на котки от израстването на кучето, което значително повишава щастието котки.Размер : 27,6 "L x 20,3"W x 19,7"H.Размер на продукта : 27,6 "Д х 19,7 "Ш х 19,7"В (70,0 х 50,0 х 50.Съдържание на пакета : . 1 х Чекмедже за отпадъци. 1 x Монтажен комплект.Бележки DINZI LVJ : .Моля, не позволявайте на деца да играят в този шкаф, за котешки тоалетни.

R

Продукти в категория