.

.

Дърво 7 Чакри, Дървото на Живота, Кристали, Чакри, Дърво, Скъпоценни Камъни, Дърво Фън Шуй, Кристално Колие, огърлица с Луната от Опалита, Окачване с Луната, Бижута, Ду?

Дърво 7 Чакри, Дървото на Живота, Кристали, Чакри, Дърво, Скъпоценни Камъни, Дърво Фън Шуй, Кристално Колие, огърлица с Луната

BGN 2.00
Продукти

кристалното дърво бонзай с 7 чакри, направени от кристали, лазурит с 7 чакри, сердолика, аметист, прозрачен кварц, червен яспис, жълто авантюрина, зелен авантюрина и златна тел груба ориентация, размер размер от 10-12 сантиметраВисулка във формата на луната от опалитового кристал е с размер около 20-30 мм. Подаръци, фън шуй от кристали чакра - това е идеален подарък за този, когото обичате.Най-добрият подарък по различни поводи, като подарък за рожден ден, годишнина, празничен подарък, подарък за деня на благодарността, подарък за Свети Валентин, подарък за коледа, подарък за майка, подарък за деня на бащата, подарък професионална публика, корпоративен подарък и т. Кристални колиета във формата на луната и за жени/мъже всяка висулка във формата на полумесец, изработен от естествен камък, ръчна изработка, цвят, може да се различават малко от чертежи.Това е кристално колие във формата на луната, модерен стил, който се съчетава с различни видове дрехи, подходящи за всеки повод.Декоративно дърво за бонсай - добра духовен материал по фън шуй за офис употреба.Можете да сложите красива ценно дърво в своя офис маса, кабина, маса за трикове, бюро и т., за да допринесе положително в околната среда, най-подходящ за успокояващ дизайн на офиса, най-кристални аксесоари и т. Дървото на живота се използва за енергийното въздействие на чувствата, като балансират чакра.Дървото на живота може да предостави възможност за промяна, на спокойствие и яснота. кристалното дърво бонзай с 7 чакри, направени от кристали, лазурит с 7 чакри, сердолика, аметист, прозрачен кварц, червен яспис, жълто авантюрина, зелен авантюрина и златна тел груба ориентация, размер размер от 10-12 сантиметра.Висулка във формата на луната от опалитового кристал е с размер около 20-30 мм. Подаръци, фън шуй от кристали чакра - това е идеален подарък за този, когото обичате.Най-добрият подарък по различни поводи, като подарък за рожден ден, годишнина, празничен подарък, подарък за деня на благодарността, подарък за Свети Валентин, подарък за коледа, подарък за майка, подарък за деня на бащата, подарък професионална публика, корпоративен подарък и т. Кристални колиета във формата на луната и за жени/мъже всяка висулка във формата на полумесец, изработен от естествен камък, ръчна изработка, цвят, може да се различават малко от чертежи.

R

Продукти в категория