.

.

Капак на контролера PS5 x2, Силиконов калъф-Хастар за контролер PS5 Dualsense с 10 Капачки за улавяне на палеца (Стил на Планетата)

Капак на контролера PS5 x2, Силиконов калъф-Хастар за контролер PS5 Dualsense с 10 Капачки за улавяне на палеца (Стил на Планетата)

BGN 1.67
Продукти

1 чифт грайфери за палеца Cat claw FPS PRO прави вашата контролер по-специален 2 чифта-голяма височина за по-голяма точност и чувствителност в игрите на FPS и ACT. 2 чифта обикновен дизайн за по-удобно захващане в повечето игри; Предпазват от подхлъзване.Предназначен за контролера PS5.Лесно се установява и отстранява.Достатъчна дебелина предпазва вашия контролер, ще предотврати повреди от удари, драскотини, ще запази вашия контролер PS5 безопасно и нови.Точен отвор осигурява лесен достъп до всички контроли и включете в контакта зарядно устройство, без това да повлияе нито на какви функции.Изработен от висококачествен силиконов материал, осигурява мека и приятна на допир. ☑【Идеален за контролер PS5】Капак на контролера PS5 разработена специално за контролера Play Station 5. Точен отвор осигурява лесен достъп до всички контроли и крайно докинг станция, което не се отразява на функциите. ☑【Защита на контролера и аналогов стик】 Предпазва контролер PS5 Dual Sense и аналогови джойстици от дълго запрашаването и износване, а също така е идеален заместител на счупени капачки джойстик за палеца. ☑【Подобри игрите】 Силикон триене подобрява улавяне и производителност, предотвратява приплъзване на пръстите по време на игра, а също и позволява повече да не се притеснявате за потни ръце. ☑【Меко и комфортно на допир】Калъф за контролера PS5 е изработен от силиконов материал, което осигурява на вашето контролера ергономичен меко докосване и отлично усещане за гладкост по време на игрите. ☑【Предпоставка включва】 силиконов защитен калъф за контролера PS5 x2, капачки за улавяне на палеца x10. Моля, обърнете внимание : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ☑【Идеален за контролер PS5】Капак на контролера PS5 разработена специално за контролера Play Station 5. Точен отвор осигурява лесен достъп до всички контроли и крайно докинг станция, което не се отразява на функциите. ☑【Защита на контролера и аналогов стик】 Предпазва контролер PS5 Dual Sense и аналогови джойстици от дълго запрашаването и износване, а също така е идеален заместител на счупени капачки джойстик за палеца. ☑【Подобри игрите】 Силикон триене подобрява улавяне и производителност, предотвратява приплъзване на пръстите по време на игра, а също и позволява повече да не се притеснявате за потни ръце.

R

Продукти в категория