.

.

Zerodeko Закачалки за Поли на Метална Закачалка Сгъваеми, Закачалки, Закачалки за палта Няколко Закачалки Закачалка Органайзер Кука За Съхранение при Пътуване Многоф?

Zerodeko Закачалки за Поли на Метална Закачалка Сгъваеми, Закачалки, Закачалки за палта Няколко Закачалки Закачалка Органайзер

BGN 65.93
Продукти

ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ - (3) за вътрешна и външна употребаЗАКАЧАЛКА ЗА ПАЛТО с подплата - Изработени от здрав и лек материал, който позволява да се намали теглото на вашата опаковка.ПАПКА ЗА ДРЕХИ - на повърхността на процеса на окисляване, защитени от слънцето и трудна за. ЗАКАЧАЛКА за КЪРПА - (4) Повърхността на процеса на окисляване, защитени от слънцето и трудна за.ЗАКАЧАЛКИ - за вътрешна и външна употреба.Пратката включва 1 х закачалка Характеристики - сгъваема закачалка за дрехи за вътрешна и външна употреба. - Повърхност, обработена теста, защитени от слънцето и не е лесно да се поддава на полагане. - за пътуване, а също така е подходящ за закачалки за багаж в домашни условия и хотели. - Може да се сгъва до размер 4 дръжки заедно, спестяване на място по време на пътуване Сгъваема закачалка - Изработени от здрав и лек материал, което позволява да се намали теглото на вашата опаковка, спестяване на пространство на закачалки. - Цвят : Както е показано на лаптоп закачалки - Материал : Закачалки за поли от алуминиева сплав. - Размер : 40,5x26x1 Закачалки за дрехи.Описание на продукта Пътна закачалка за дрехи Когато пътувате в други места, възникнат ли проблеми с това, да вземат със себе си закачалки за сушене на дрехи?Ако имате, ние препоръчваме този продукт.Закачалки за поли След сгъване на тази закачалки размерът му е малък, като мобилен телефон, така че това ще намали проблеми с пътуването.стенни закачалки за дрехи Тази закачалка за палто преносими, защото има сгъване конструкция.

R

Продукти в категория