.

.

10 X Магнити за Хладилник за възрастни, Магнити за Хладилник, Силни Метални Магнити, Набор от Малки Кръгли Магнити за Хладилник, Шкаф за бяла дъска, Дъска за сухо Изтр?

10 X Магнити за Хладилник за възрастни, Магнити за Хладилник, Силни Метални Магнити, Набор от Малки Кръгли Магнити за Хладилник, Шкаф

BGN 3.33
Продукти

【Силен магнит за хладилник】 Нека не ви подвеждат тези сладки малки магнити за бяла дъска, те могат да се настанят до 15 листа хартия за принтер формат А4 едновременно само с мини-магнитДори можете да използвате в кухнята, за съхранение на кухненски аксесоари, с тегло не повече от 6,5 унции, при това kitchenware няма лесно падат. 【Че Можете да получите?】Може многократно да се използват 10 опаковки черни магнити за хладилник за възрастни.Опаковани в уникален прозрачен пластмасов контейнер за съхранение на мини-черни магнити.Силни магнити не оставят мръсотия върху хладилника, бяла дъска, карти и лесни за употреба. 【Материал премиум-клас】 нажимные магнити никога не ви разочарова! магнити са изработени от неодимового материал, 3 слой (никел + мед + никел) С тройно покритие, с гладки ръбове.Тези метални магнити са прекалено малки, размера на всеки магнит е 0,47 инча / 12 mm x 0,62 инча / 16 мм, така че те не ще се затворят точно това, което искате да покажете.Те са трайни и подходящи за всяка магнитна повърхност, но не са подходящи за дебели стъклени магнитни дъски, обърнете внимание, че неръждаема стомана НЕ е магнитна. 【Най-добрият организатор】 С тези магнитни копчета всичко ще стане чист и подреден.Идеален за настаняване на хартия, плакати, пощенски картички, снимки, детски рисунки, списъци с бележки или училищни документи на бели дъски, хладилници, табла за съобщения, магнитни карти, календари, шкафчета, картотеках и други магнитни повърхности в дома, офиса и училище. 【Идеален подарък】 Тези магнити за бяла дъска, ще стане сладък и хубав подарък!Искате ли да ви покажа картичка от баба или специален полароидный снимка - тези здрави черни магнити ще се запазят ценните сувенири в центъра на вниманието.Може би вашето дете - обещаващ художник, или може би просто ви харесва стихотворение, което той е написал - тези силни малки магнити ще ви позволи да ги постави на работа в центъра на вниманието!.

R

Продукти в категория