.

.

Cabilock Ретро Декор Кутия За Часовници Дървена Ковчег За Бижута Витрина За Бижута С Порести Уплътнения Ретро Изтъркан Гривна Тава За Обици Органайзер за Часовници Би?

Cabilock Ретро Декор Кутия За Часовници Дървена Ковчег За Бижута Витрина За Бижута С Порести Уплътнения Ретро Изтъркан Гривна Тава

BGN 2.33
Продукти

1 ✨Дървена Ковчег за бижута, витрина за бижута с гъба, Ретро Изтъркан Гривна, тава за Обеци, Органайзер за часовници, Бижута Аксесоари за мъже и Жени. ✨Ковчег за бижута от незаконченного ДЪРВЕНИ сандъка със съкровището може да се е предназначен за съхранение на пръстени, колиета, обици, гривни, мъниста и други украшения. ✨ДЪРВЕНА КУТИЯ С КАПАК изящна изработка изработка и красив външен вид Ще гарантира този кутия за съхранение на Популярност и практичност. ✨РЕТРО калъф за бижута, гладка на допир, елегантен и елегантен дизайн повишава качеството на вашите бижута. ✨Дървена органайзер за бижута Защитава вашите бижута от прах и надраскване, този органайзер за бижута ви защитава.Описание, Изработени от висококачествени материали, той може да продължи да ни дълго време.В тази ковчега за бижута с обикновен външен вид и уникален дизайн, може да съхранявате вашите обеци, пръстени, колиета, гривни, брошки и фиби за коса.Обработена тънка изработка, повърхността е гладка и може да се използва със спокойна душа.Характеристики-Цвят : както е показано на фигура, -Материал : дърво, гъба,-Размер : 21 X10 X4,5 см - Тънка работа и красив външен вид ще гарантира този кутия за съхранение на популярност и практичност.- бижутериен магазин или за лична употреба.Това може да спести на бижута чисти и защитени.- Ковчег за бижута може да бъде проектирана за съхранение на пръстени, колиета, обици, гривни, колиета и други накити.- Гладка на допир, елегантен и елегантен дизайн повишава качеството на вашите бижута.- Защитава вашите бижута от прах и надраскване, този органайзер за бижута ви защитава.Пратката включва 1 х ковчег за бижута.

R

Продукти в категория