.

.

WYWWDXF Четка за дизайн на Ноктите, UV-Гел, За Рисуване Акрилна Четка За Нокти, Четка За Рисуване на Линии за Нокти, Четка За Рисуване Инструменти за Дизайн Нокти 15 бр.

WYWWDXF Четка за дизайн на Ноктите, UV-Гел, За Рисуване Акрилна Четка За Нокти, Четка За Рисуване на Линии за Нокти, Четка

BGN 138.67
Продукти

Корона писалка е изработена от найлон памук, която е гъвкава, трайна и трудно избледняватМетална кофа за писалката е фиксиран и може да се използва в продължение на дълго време без избледняване и деформация.Метална тръба се използва за по-удобно захващане. Постепенно розовеющий улавяне, модерен външен вид.За различни цели може да изберете няколко четки.Корона дръжки изработени от найлон, вълна, която е гъвкава и здрава и трудно избледняват.Метална дръжка е фиксиран и може да се използва в продължение на дълго време без избледняване и деформация.Метална тръба се използва за по-удобно захващане. Постепенно розово улавяне, модерен външен вид.За различни цели може да изберете няколко четки.Материал : найлон кожа, метална тръба Цвят : градиентно-розов Размер : както е показано на фигура В комплекта са включени : 15 * пискюл за нокти.

R

Продукти в категория