.

.

TOYANDONA Калъф за Коледно Коледен Декор Изкуствени Растения Защитен калъф за Изкуствена Елха Нетъкан Калъф За растенията Фалшиви Дървета Нетканая плат за Защита От с?

TOYANDONA Калъф за Коледно Коледен Декор Изкуствени Растения Защитен калъф за Изкуствена Елха Нетъкан Калъф За растенията Фалшиви

BGN 13.43
Продукти

Изкуствено покритие за коледно-подходящи за коледни елхи, дървета във вътрешния двор, които се отглеждат зеленчуци, храсти, цветя в саксии, храсти, зеленчуциДОЛЕН КАЛЪФ ЗА КОЛЕДНО - издръжливи на седалките за растения, достатъчно големи, за да лесно да се поставят растенията.КАЛЪФ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ КОЛЕДНО - Калъф за елхи и използването му, практичен, гъвкав, добър пакет за растенията.ЗИМНАТА ЗАЩИТА на РАСТЕНИЯТА - ЗАЩИТЕН КАЛЪФ за КОЛЕДНО Носене и идеални за растения, домати, тави, цитрусови дървета, малки храсти, прямостоячих растения и контейнери за засаждане.ВЕРТИКАЛЕН КАЛЪФ ЗА КОЛЕДНО - вертикален калъф за елхи, изработени от нетъкан текстил, който е воздухопроницаемым, като позволява на въздуха и влагата да проникне вътре.Пратката включва 1 x покритие за дървета Характеристики -Материал : Нетканая плат За зимна защита на растенията. - Размер : Около 110,00 X89,00 X0,20 см / 43,23 X34,98 X0,08 инча горния капак на празничната елха. - Цвят : Син долната капачка във формата на коледна елха. - Увеличете празничната атмосфера на коледа торбата за коледната елха. Отдолу се затваря шнурком, а на корицата за растения може да се регулира в съответствие с височина на капака за растенията. - Калъф и е предназначен за растения, домати, тави, цитрусови дървета, малки храсти, вертикални растения и контейнера за засаждане на растения в морозостойком пакет. - Лека дишаща нетканая тъканта пропуска въздуха и малки капки дъждовна вода за растенията, се таят растения, топло одеяло от замръзване. - Това помага за предпазване на коледна елха вътре чиста и нова.Описание на продукта Водоустойчив калъф за растения, Изработена от нетъкан материал и е трайна.нетъкан калъф за коледно дърво може да се използва отново и отново, като помага значително да се спаси. калъф за коледната елха Тази чанта за съхранение на идеално ще ви помогне да организира коледна елха или просто да се съхраняват всякакви други големи предмети в дома си.

R

Продукти в категория