.

.

Tighall 10 бр. Мини Пластмасова Штангенциркуль с Нониусом, Двойна Скала, Следящ Калибър, Измервателен Инструмент, Линийка за Студентски Офис, Дограма, Измерване на Бижу?

Tighall 10 бр. Мини Пластмасова Штангенциркуль с Нониусом, Двойна Скала, Следящ Калибър, Измервателен Инструмент, Линийка за Студентски

BGN 4.79
Продукти

【Размер на измерване】 Обхват на измерване размери на мини-штангенциркуля е 0-3 инча /80 мм, а metric и имперска двойна скала позволяват точно и прецизно получаване на данните от измерванията 【4 режима на измерване】Този цифров штангенциркуль може да се използва за измерване на вътрешния и външния диаметър, дълбочина и стъпки с помощта на две групи гъби и сонда. 【Здрав материал】 Тези мини-апарати, произведени от пластмаса, им е трудно да се прекъсне и те са достатъчно здрави за по-дълга употреба.Скала на филма има ясни надписи и удобен за четене. 【Лесна употреба】 Штангенциркуль лесно нажимается и изтеглени, него не е лесно да се измести и лесно да се измери.Можете да лесно да се измери диаметърът, дълбочина, ширина и дължина с помощта на 3-инчов штангенциркуля. 【Област на приложение】 Отлични инструменти за измерване на малки размери, те са достъпни и удобни за переноске, те могат да бъдат поставени в молив случай, раница, маса, набор от инструменти за часа, кола и всички други работни места.Описание на продукта : 【Приложимите случаи】- инструмент за Измерване може да се използва за перманентен грим, татуировки, линията на веждите, устните или научни проекти, или копчета, бижута, кръгли и по-малки предмети, не поцарапает доказани елементи, ниско тегло и лесна за осъществяване. 【Двойна скала】Конструкция с двоен наклон на рампа позволява точно и прецизно получаване на данните от измерванията Технически характеристики : Материал : пластмаса Цвят : бял Обхват на измерване : 0-3 инча/0-80 mm съдържание на Пакета : 10 х нониусный м Забележка : поради ръчно измерване са възможни малки отклонения от различни дисплеи, действителният цвят може да се различават малко от изображението.

R

Продукти в категория