.

.

Домакински кофа за Боклук PAIFA с Капак, монтиран на стената кофа за Боклук, Кухненски Контейнера за Компост, Окачен Кофата за боклук за Баня, Спални, 1,8 Литра/3,1 Литра/ ?

Домакински кофа за Боклук PAIFA с Капак, монтиран на стената кофа за Боклук, Кухненски Контейнера за Компост, Окачен Кофата за

BGN 6.49
Продукти

Чисти, прости и модерен дизайн, изработени от трайни материалиЗдрав и мощен, с простота Цилиндрична боклуци на резервоара, с отворен покрив, задължителен елемент от съвременната довършване на къща.Почти всяко помещение, включително и банята, спалнята, хола или офис) е стилен декор с чист и елегантен външен вид, който можете да използвате за съхранение на отпадъци или рециклиране.Три цвята в два размера и два начина за използване, които можете да окачите на стената или да поставите на бюрото и на пода.Стенен дизайн с куки и стелажи, лесно се монтира на стената, прост и здрав, че да пести място. корпус бъчва лъскав и елегантен, а конструкцията на покрива ефективно предотвратява миризмата на боклук, поддържа въздуха в стаята чист и защитава семейството си.Доставя се със сменяема дръжка, която лесно повдигане и преместване, лесно и естествено.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 Hours.Name : Лесно монтиране на кофата БакМатериал : pp Капацитетът на продукта : 7л/1,8 литра, 12Л/3,1 литра Обхват : спалня, кухня, дневна, офис и т. Забележка : Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи. размер измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря.Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

R

Продукти в категория