.

.

2 Опаковане на Пластмасови Кутии за Съхранение обем 500 мл/17 грама, Прозрачна Банка За Консервиране с Широко Гърло, Е Запечатани Бутилка-Контейнер с Херметически Кап?

2 Опаковане на Пластмасови Кутии за Съхранение обем 500 мл/17 грама, Прозрачна Банка За Консервиране с Широко Гърло, Е Запечатани

BGN 7.36
Продукти

【Подходящ размер】 Размер кутии за съхранение е около 90x115 mm / 3,54x4,53 инча с капацитет 500 мл / 17 грама Преносим и лек, богат на функции не само за консервиране на кухнята, но и за самостоятелно приготвяне на козметични опити и така нататък. 【Надежден материал】 Запечатани кутии, изработени от висококачествена пластмаса, трайни и многократна употреба, безопасни за използване, могат да ви служат дълго време.Прозрачен корпус осигурява лесна видимост, дава възможност за удобна проверка и да вземат това, което искате. 【Фланец дизайн】 Всяка банка има херметически затворени гумено уплътнение и панти капак, която осигурява уплътнение, гарантира, че съдържанието е по-дълго остава в прясно състояние по време на съхранение, запазва аромата, вкуса и свежестта на храната. 【Широко приложение】 Широк дизайн на бутилката за по-лесно пълнене, идеален за използване като бутилки, кутии за съхранение, за дома и кухнята.Внимателно съхранявайте всички съставки за готвене и печене, като брашно, зърнени храни, захар, подправки, ядки, чай, кафе на зърна и т. 【Че получавате】 В комплекта са включени 2 броя празни прозрачни пластмасови кутии за съхранение, идеално подходящи за консервиране, мариноване, консервиране и ферментация.Можете да използвате тази удобна герметичную буркан за съхранение на всички съставки или други консумативи.

R

Продукти в категория