.

.

Безжична Bluetooth клавиатура ELECOM, в пълен размер Компактна клавиатура за Chrome OS, Сладко Розово Усмивка, подредба от 95 клавиши, сертифицирана за работа с Chrome, за преносим?

Безжична Bluetooth клавиатура ELECOM, в пълен размер Компактна клавиатура за Chrome OS, Сладко Розово Усмивка, подредба от 95 клавиши,

BGN 26.82
Продукти

《Сертифициран за работа с Chrome》 Нашата колекция от компютърни аксесоари Shiro Chan с усмихнати лица е преминал проверка и сертифициран Google за работа с Chrome OSКлавиатурата е оборудвана със специални функционални бутони за бърза навигация в Chromebook и други устройства, без допълнителни усилия. 《Щастие за вашата маса 》 Нашия улыбчивый Широ Чан иска да ви малко необычности и щастие, за да се чувствате отпочинали дори след цял ден работа на бюро. 《Връзка по Bluetooth》, Оборудван с функция за Bluetooth за безжично свързване към вашия компютър, телефон или планшету без да е необходимо свързване към USB порт. 《Екологично чисти материали за PCR》Производител използва устойчиви и екологично чисти пластмаси, подходящи за рециклиране след консумация. 《Специални бутони за хромбуков》 Клавиатура има специални бутони за Chromebook, които позволяват на потребителите да изпълняват определени функции само с едно докосване. 《Клавиатура с пантографом》 Нашата клавиатура с пантографом изисква по-малко налягане за натискане на всеки клавиш е, че опростява набор на текст и го прави по-малко уморително за комфорт през целия ден.Продуктовата линия на Shiro Chan от ELECOM, сертифицирани от Google със сертификат "Работи с Chromebook".Това означава, че нашата колекция сладко лице е напълно съвместима с Chrome OS.

R

Продукти в категория