.

.

Органайзер за тенджери и тигани MAGGHEVI за кабинет, Сверхпрочная Поставка за тенджери и тигани под мивка, Регулируеми По височина Поставки за капаци на тенджери и Пос?

Органайзер за тенджери и тигани MAGGHEVI за кабинет, Сверхпрочная Поставка за тенджери и тигани под мивка, Регулируеми По височина Поставки

BGN 12.00
Продукти

【Висококачествени материали и мощен товароподемност】 Обновен материал от въглеродна стомана, дебели и сгъсти, тежи силно, е здрава, не е лесно ръждясва, не е лесно капки бояРегулируеми крачета на дъното, по-устойчиви.Органайзер за тенджери и тигани с несравнима с товароподемност 80 Ibs (по 20 на Ibs е на ниво) е предназначена за удобно съхранение на най-тежката съдове, включително чугунени тигани, тежки сотейники, за печене на кафе-скари, керамични тави и много повече!. 【Голям капацитет за съхранение и лесен за инсталиране】 Нашия органайзер за тенджери и противней е подходящ за всички тигани от вашата колекция от съдове, малки или големи.можете лесно да регулирате нива за поставяне на саксии, противней, капаци, противней за печене, сервировочных тави, употребявани, чинии, разделочных дъски и т. на Нашия багажник-органайзер за тенджери и тигани MAGGHEVI под шкаф сравнително лесни за самостоятелно инсталиране в продължение на 1 минута. Продуктът се доставя с инструкция за експлоатация, както и на уеб страница има видео за монтаж. 【Регулирайте височината е необходимо】 Можете да регулирате височината на всяко ниво организатор на тенджери и противней за кабинет, така че не е нужно да се притеснявате за това, че в магазините няма достатъчно място за поставяне на вашите тенджери.Преди закупуване на измерете размера на гардероба ви и моля, прочетете внимателно размери на продукта, за да сте сигурни, че нашият регулируема органайзер за тенджери се побере във вашия кабинет.Моля, обърнете се към образите на продукта за получаване на по-подробни размери. 【Многофункционални стелажи за съхранение и идея за подарък】 Нашата поставка-органайзер за съдове за кабинет, може да се използва върху повърхност, под мивката, използвайте кухненски ъгъл, за да направи кухнята по-подредено.Гардеробите с поставка-организатора на тенджери и тигани създадени за разширяване на пространството и отговарят на нуждите на различни видове членовете на домакинството, съпруга, майка, съпруга, дъщеря, на вашия любим за Коледа, Свети Валентин, един хубав подарък за Деня на майката. 【Гаранция за качество】 Моля, бъдете сигурни, че нашият притежател на саксията се прави в два етапа, преди да изпратите от завода.

R

Продукти в категория