.

.

Картини на животни Стенно Изкуство, Цвете Слон, Горска Корона, Животни, Очарователен Арт Принт, Комплект от 4 (8 X 10) - Без рамка, Монтиране на Художествен Плакат за Дет?

Картини на животни Стенно Изкуство, Цвете Слон, Горска Корона, Животни, Очарователен Арт Принт, Комплект от 4 (8 X 10) - Без рамка,

BGN 2.33
Продукти

КОМПЛЕКТ за художествен печат за стаята на МОМИЧЕТАТА : Този комплект за декор на стаята за малки момичета от 4 теми, отпечатани на архива сатенена фотохартия професионални мастило, за да придадат дълбочина и красотаКато подарък или за украса на ДОМА: Уникален подарък за вашите деца и приятели, който може да бъде украсена класна стая, спалня, детска стая, кабинет, столова, кафе и т. На второ място, след като видя нашата мотивирующую художествена картина, вие винаги ще помни да се усърдно и винаги продължи да се усмихва, бавно ти благодаря за всичко, с което се борят.РАМКА В комплекта не са включени : Рамка в комплекта не са включени.Въпреки това ние силно препоръчваме обрамлять им за по-добър визуален ефект.БЕРЕЖНАЯ ОПАКОВКА : Ние много внимателно се отнасяме към нашите принтам за декора на стените, чрез изучаване на всеки ръчно, преди да бъдат пакетирани; След това щампи са поставени в бескислотный защитен ръкав и в сериозна пощенска опаковка за максимална защита на произведения на изкуството.Качество, на което МОЖЕТЕ да се доверите на : Удовлетвореност на клиентите е наш основен приоритет; Ако има някакви притеснения или проблеми с вашата поръчка, моля не се колебайте да докладват ми за бързо обслужване.Какъв арт принт е включен в комплекта? 1. Щампи с цветен модел на животните 2. Декор на стените за деца в джунглата 3. Щампи с животни в детската стая е 4. Рисунки с животни по стените Като използвате принт на платно ① трябва Да се подготвят рамка ② Поставете щампи с цветен модел на животните в рамка за картини ② За разликата в цвят : поради монитори от различни марки и действителните цветове стенни рисунки в пространството може да се различават леко от изображението на продукта Описание на Високо качество на платното : Щампи с цветен модел на животните отпечатани на висококачествена платно, който е разработен специално за печат върху платно.Нашият платно - това е бял полуглянцевый платно за художници, той е по-скъпо фотохартии;.

R

Продукти в категория