.

.

Tookie WiFi Монитор влажност и температура, интелигентен сензор за температура и влажност на въздуха, Стаен Термометър-Влагомер с Отдалечен част на монитора и декларац?

Tookie WiFi Монитор влажност и температура, интелигентен сензор за температура и влажност на въздуха, Стаен Термометър-Влагомер

BGN 1.33
Продукти

【App Remote Control】 App Remote Control Дистанционно управление със сензор за температура и влажност на Wi-Fi с помощта на смартфон от всяко място по всяко време.Да ви помогнат да запазите здравето на вашето дете.С помощта на сензор, монтиран в стаята на бебето, вие можете своевременно да знаят за промяна на температурата и влажността. 【Гласово управление】 Гласово управление.Просто дайте гласова команда Алекса или Google Home включване / изключване на piug, когато са заети ръцете.Тази функция ще ви помогне бързо да реагират на внезапни промени в дома ви, детската стая и т. 【Функция за споделяне на】 той има функция за споделяне на съдържание.Съвместно използване на сензор за температура и влажност на Wi-Fi с членове на семейството с помощта на приложение Smart Life за съвместно управление.Интелигентна функция на съединителя.Направи си САМ друга интелектуална автоматизация / натиснете, за да стартирате сцената. 【За гардероб】 Източване на вашия гардероб.Можете да инсталирате сензора в гардероба си.Когато влажността е твърде висока, заявлението се изпраща предупреждение на вашия смартфон . диапазон на измерване на влажност е 10% RH-99% RH с точност 3% RH . 【Дистанционно наблюдение】 Главината не е необходимо, чрез свързване към Wi-Fi с честота 2,4 Ghz, можете дистанционно да контролирате интелигентен сензор за влажност на въздуха.Подходяща умереност полезни за организма.Можете да ясно да промените в температурата и влажността.Техническа спецификация : Материал : ABS Цвят : бял Входно напрежение : DC3 V LR03 *2 Ток на покой : .

R

Продукти в категория